indiaaa 04.10.05, 08:47 Dziewczyny z całego Krakowa Napisałbyście gdzie są sklepy z dużym wyborem zabawek dla dzieci. Ja wiem o Smyku w Plazie i Entliczku na Wyki. Znacie jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: sklepy z zabawkami 04.10.05, 09:15 Nowy, duży sklep z artykułami dla dzieci pzry Carrefour na Zakopiance. Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: sklepy z zabawkami 04.10.05, 09:23 Na Starowiślnej był kiedyś taki duży sklep, może jeszcze jest. Ja przeszłam na taki system, że wybieram zabawkę w sklepie, a potem kupuję ją przez internet w dużo korzystniejszej cenie. Pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: sklepy z zabawkami 04.10.05, 12:12 Na allegro ceny znacznie sie różnią, i też mam zamiar ten system zastosować, a gdzie kupujesz zabawki też na allegro czy masz jakieś inne fajne miesjce? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: sklepy z zabawkami 04.10.05, 10:13 Znam jeszcze sklep Miki na Wielickiej (podobno to ten, który wcześniej był na Starowiślnej) Odpowiedz Link Zgłoś
eleanna Re: sklepy z zabawkami 05.10.05, 16:16 Duży wybór zabawek jest w sklepie Pinokio na Długiej. Odpowiedz Link Zgłoś