Dodaj do ulubionych

wyprzedaż butów

28.03.06, 14:42
Polecam sklep na ul. Starowiślnej 57. Jest tam wyprzedaż butów dziecięcych
min. Bartka. Wyboru może wielkiego już nie ma, ale nam udało się wczoraj
jeszcze coś kupić. Z tego co się pytałm sklep ma być czynny tylko do piątku
tj. 31.03. Jedynym mankamentem jest fakt, że jest dość dużo ludzi i trzeba
się uzbroić w cierpliwość.
Obserwuj wątek
    • kssia Re: wyprzedaż butów 28.03.06, 20:32
      Witam

Tak kupiłam tam córce Bartki za 84 zł - trzewiczki.Wybór juz nieststy
      niewielki. Trzeba również znieśc okropnie niesympatyczne panie sprzedające. Te
      kobiety to prawdziwy ewenement w branzy handlowej, robia łaskę ,że wogóle
      zwróca na Ciebie uwagę.
      pozdrawiam
      • magaol Re: wyprzedaż butów 29.03.06, 08:48
        Fakt, wyprzedaz jest ale juz prawie wybory nie ma,a tez nie wszystkie buty
        taniej..Te z najnowszej kolekcji Bartka zdecydowanie drozsze niz np.w sklepie z
        butami dla dzieci na Krakowskiej,przed mostem,obok sklepu z ubrankami Wojcika.A
        Pani przemila,sklep duzy wiec swobodnie mozna mierzyc...moja corka wyjsc nie
        chciala.Pozdrawiam
        • joazuza Re: wyprzedaż butów 29.03.06, 09:04

Na Starowislknej noginie postawię, wole zpłacić więcej niż dać zarobic
          niesympatycznym hienom. Zreszta preferuje inne marki, niz Bartek - i to
          stanowczo, w Bartku nie robią butów na tęższe nóżki i moje dziecko męczy się i
          poci w ich butach. A nie jest jakims grubaskiem, po prostu ma większą tęgośc
          podbicia.
          Polecam Krainę Butów na Krowoderskiej, maja hiszpańskie kolekcje, mniej znane
          ale bardzo dobre i wcale nie droższe. Nawet geoksy są teraz w cenie Bartka,a i
          bywaja tańsze. Bartek to potwornie droga firma jak na Polskę. Aha, i w Nico
          tez mozna kupić tansze buciki świetnych włoskich firm co jakiś czas. W zeszlym
          roku kupilam dziecku super buty w kwietniu przecenione z prawie 300 na taką
          cenę niewiele ponad 100 - czyli jak Bartek wlasciwie.
          Nienawidzę tego sklepu na Starowiślnej, jak wiele moich znajomych - a blisko
          pracuję więc go tylko... mijam.
          Sluszalam tez ze na Slowacji mozna w przyfabrycznym sklepie Ecco kupic bu\yty
          Ecco za 70-8o złotych. Rózne modele. Miejscowosc nazywa sie bodajze Martin.i
          nie jest tam daleko.
    • misia_75 Re: wyprzedaż butów 29.03.06, 12:27
      Fakt,Panie są okropne.Kupiłam tam antylopy, w domu okazało się że mam w butach
      dwie różne wkładki więc zadzwoniłam do sklepu.Powiedziałam o co chodzi,chciałam
      się zapytać do której mają otwarte,ale nie zdążyłam bo usłyszałam że"sama sobie
      w tych wkładkach grzebałam i moge mieć pretensje tylko do siebie"(przymierzałam
      2 pary butów i wkładki były wyciągane w celu zobaczenia jak leży na nich
      stopa).Pojechałam,wkładki wymieniły,usiłowały być miłe i przepraszały,lecz
      niesmak pozostał.A co do butów, dałam się omotać w tym pośpiechu i nawale ludzi
      w sklepie i buty są chyba za duże na moją córe(ale naszczęście noga rośniesmile)
    • ka_thy Re: wyprzedaż butów 30.03.06, 13:45
      W którym miejscu Krowoderskiej jest ta Kraina Butów?
      • mamaemmy Re: wyprzedaż butów 30.03.06, 18:48
        nie ma się co dziwić ,że są niemiłe-idą na zieloną trawkę ,bo tam na tym miejscu
        będzie jakiś Izraelczyk..
        A ja tam kupiłam dwie pary fajnych Bartków za 105zł(obie pary)
    • ab16 Re: wyprzedaż butów 30.03.06, 21:07
      Z tego co się dowiedziałam, to sklep ma być przeniesiony i otwarty jesienią.
      Także Panie nie idą na zieloną trawkę. Nie wiem, może miałam szczęście, ale dla
      mnie Pani była miła, dla synka też i nawet mi doradziła.
      Drogie Mamy jak będziecie wiedzieć o jakiejś wyprzedaży butów i ogólnie
      ciuszków to dajcie znać. Zawsze warto zaoszczędzić te kilka złotych. Pozdrawiam
      • mamaemmy Re: wyprzedaż butów 31.03.06, 10:10

idą,idą na zieloną trawkę-teraz.Powtarzam tylko slowa ICH,nie wymyśliłam tegosmile
        A sklep otworzą,jak znajda odp.lokum,bo Bartek byle gdzie nie da swych butów...

a dla mnie tez były miłe,mimo,że musiały szukac 30minut drugiego buta,a potem
        jeszcze wymieniać mi,bo wzięłam do odmu dwa inne numery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka