larenata 10.04.06, 12:12 No właśnie... Czy w Krakowie można zabrać dziecko na bajki do kina, chodzi mi o zwykłe bajki 20minutowe. Czy ktoś wie, gdzie są takie poranki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniech30 Re: Bajki w kinie 11.04.06, 08:39 Pamiętam z dzieciństwa Bolki mi Lolki , Reksia itp. wyświetlane w Pasażu Bielaka ) Ależ to było dla mnie przeżycie Rodzice zabierali mnie tam zwykle w niedzielę i to był cały rytuał: potem były lody i spacer po Rynku. Eh... rozmarzyłam się To były takie seanse, że dziecko 3, 4-letnie mogło z zainteresowaniem i bez znudzenia je oglądnąć. Ostatnio będąc razem ze starszą córką na "Epoce lodowcowej" zabraliśmy też młodszą 3-latkę i niestety w połowie interesowało ją już wszystko (a najbardziej łazienka, tylko nie film... Na pewno takich seansów nie ma w kinowych molochach typu Multikino, inne kina już prawie nie istnieją... Może w Mikro albo we Wrzosie? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorka_mama_jakubka Re: Bajki w kinie 11.04.06, 10:37 my ostatnio bylismy na Bolku i Lolku Pod Baranami- godz.12.15-seans 70 min, moj 4 latek wytrzymal choc pod koniec troche sie wiercilale podobalo mu sie nie wiem czy to są stale seanse co niedziele, ale wczesniej tez wybieralismy sie na Muminki ale w koncu nie dotarlismy. Na stronie pewnie sa informacje pzdr, dorka Odpowiedz Link Zgłoś