przeciwcialo 09.07.06, 15:34 Poleccie prosze sprawdzony adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-sjf Re: Meble kuchenne na miarę 09.07.06, 19:10 Elu ,jeśli chcesz mogę Ci podesłać mojego brata -projektuje meble dla firmy z Nowego Sącza ,miał juz mnóstwo klientów z Krakowa .Będziesz miała meble takie jakie chcesz . Bea Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Meble kuchenne na miarę 09.07.06, 19:26 A czy orientujesz się jaka jest u niego cena za metr bieżący? Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Meble kuchenne na miarę 09.07.06, 20:46 Cena zależy na pewno od rodzaju materiału ,ja się nie orientuję jakie są szczegóły.Ale jutro zapytam brata dokładniej.Wiem tylko ,że jego pensja nie zależy od ilości kontraktów czy ceny kuchni ,więc stara się zawsze zaproponować rozwiązania pod klienta .A doświadczenie ma wieloletnie i jest architektem . b. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Meble kuchenne na miarę 09.07.06, 21:30 To ja chce namiary. Moga sie niedługo przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Meble kuchenne na miarę 09.07.06, 22:13 Ups ,no i muszę teraz przepraszać wszystkich zainteresowanych ,dzwoniłam do brata i okazało się ,że za dwa tygodnie przechodzi do pracowni projektowej i kończy pracę z meblami i wnętrzami . Niestety ,nie wiedziałam ,zresztą on sam załatwiał wszystko w zeszłym tygodniu i nie chwalił się ,żeby nie zapeszyć . Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Meble kuchenne na miarę 11.07.06, 08:17 nam meble do kuchni robila firma "Formator" ze Skawiny spisali sie na 6 ! www.formator.krakow.pl a moim siostrom firma majaca siedzibe w Prusach pod Krakowem ale stoisko maja w DH Wanda w Nowej Hucie tez super robota a i jeszcze posiadam namiar na chlopaczka ktory sam wykonuje meble ale trzeba miec juz gotowy projekt Odpowiedz Link Zgłoś
tasza.n Re: Meble kuchenne na miarę 12.07.06, 08:25 Mnie tez robił "Fornir" z Prus, jestem zachwycowa - bardzo solidnie, szybko, ładny projekt, świetne materiały, miła obsługa i za pół ceny, którą mi mówiły wszystkie krakowskie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kola93 Re: Meble kuchenne na miarę 13.07.06, 08:33 Właściwie meble do całego mieszkania (kuchnia, szafy, mebelki łazienkowe) zamówiliśmy w firmie archidom. Z czystym sumieniem polecam www.archidom.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tata1973 Re: Meble kuchenne na miarę 03.08.06, 20:42 Jak ktos ma czas i ochote to zdecydowanie polacem wybrac sie np. do Gdowa - tam mozna zamowic wszelkie meble na miare, sa i tak robione w Kalwarii a ceny sa nieporownywalne do tych w Krakowie (mimo ze meble takie same) Odpowiedz Link Zgłoś