jk13 10.09.02, 02:05 Jeżeli myślisz podobnie, potwierdź to!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeja Re: Karać śmiercią!!! IP: 194.251.142.* 10.09.02, 02:07 jk13 napisał: > Jeżeli myślisz podobnie, potwierdź to!!! za cos takiego jak zgwalcenie i zamordowanie tej 14-latki z leszna bezwzglednie tak . mam corke w jej wieku .... Odpowiedz Link Zgłoś
wild potwierdzam 10.09.02, 02:17 gdy widze jak bandzior próbuje zabić staruszke na ulicy - wyciągam broń i wykonuje na nim wyrok - kare śmierci - a słowo ofiary-staruszki "dziekuje! za ratunek!" legalizuje moją usługe ochrony jej zycia - zła usluga ochrony tzw. "panstwa" została złamana zdelegalizowana... powinna pójsc po odszkodowanie? podobnie wykonam wyrok - kare smierci gdy wpadnie bandyta do mojego domu grożąc zabiciem... czy coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: Karać śmiercią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 02:32 W bezwzględnie niepodwżalnych dowodowo przypadkach karę tę można by uznać za uzasadnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starcraft Re: Karać śmiercią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 02:53 czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Do przeciwnikow kary smierci! 10.09.02, 02:59 Jak jestescie przeciwni to wystarczy nie popelniac przestepstw ktore sa karane kara smierci.KROPKA! JA oczywiscie jestem ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shogun Re: Do przeciwnikow kary smierci! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 03:07 popieram!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ No to po Amorach.... 10.09.02, 11:39 A ja sie w Tobie podkochiwalem (politycznie)... Jak ja Ci w zapale milosnym odgryze ucho, a Ty mnie za to zatluczesz, - to ja dziekuje... (za wczasu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostradamus Re: Karać śmiercią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 03:04 3 X TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Karać śmiercią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 03:12 czy mogę zostać katem? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Karać śmiercią!!! popieram! 10.09.02, 10:42 a czy tej kary już nie ma? nie obowiązuje? staliśmy się nieśmiertelni? przespałam ten moment? )) d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Bylo ich, humanistow, tak wielu... IP: *.scheins / 192.120.171.* 10.09.02, 11:33 Caly czas mialem wrazenie, ze naa tym forum jest masa humanistow i wrazliwcow, co to np... tego biednego Saddama tak zaluja... A tymczasem... to nie humanizm, tylko gumanizm nimi powoduje... WILD ! -jesli bronisz staruszki przed bandziorem i jesli bronisz sie przed banfta we wlasnym domu. (rzed bezposrednim zagrozeniem zycia) I zabijasz... - To jest to obrona konieczna, a nie wykonanie wyroku smierci... Kara smierci, to jest ex post... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanista Re: Do wszystkich zwierzat tu na forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 12:06 > gdy widze jak bandzior próbuje zabić staruszke na ulicy - wyciągam broń i > wykonuje na nim wyrok - kare śmierci - a słowo ofiary-staruszki "dziekuje! > za ratunek!" legalizuje moją usługe ochrony jej zycia - zła usluga ochrony > tzw. "panstwa" została złamana zdelegalizowana... powinna pójsc po > odszkodowanie?podobnie wykonam wyrok - kare smierci gdy wpadnie bandyta do > mojego domu grożąc zabiciem... > czy coś nie tak? Jak Stany zaatakują Irak to on może pieprznąć atomówką w Stany bo się broni, tak? Może wystrzelić rakiety z bronią chemiczną na Izrael pomagający Stanom w agresji bo się broni, tak? Broni się na swoim terenie i może gazem wytruć każdego żołnierza okupanta, tak? Czy jak palestyńczycy bronią swojej ziemi przed osadnikami żydowskimi mogą ich wytłuc bombami bo bronią palestyńskich staruszek i dzieci, tak? Indianie mieli prawo namiętnie skalpować jankesów bo bronili się na swojej ziemi, tak? Tracicie swoje człowieczeństwo, uzwierzęcacie się. Powodzenia w świecie który sami sobie budujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Do wszystkich zwierzat tu na forum 10.09.02, 12:13 Gość portalu: Humanista napisał(a): > Tracicie swoje człowieczeństwo, uzwierzęcacie się. Powodzenia w świecie który > sami sobie budujecie. Ależ Humanisto! Opisałeś przecież także Świat jaki był zanim my byliśmy. Pytanie. Kto zatracił człowieczeństwo? Ofiara czy kat? d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Nawiasem mówiąc to ciekawy temat IP: *.mofnet.gov.pl 10.09.02, 15:58 Gość portalu: Humanista napisał(a): > Jak Stany zaatakują Irak to on może pieprznąć atomówką w Stany bo się broni, > tak? Może wystrzelić rakiety z bronią chemiczną na Izrael pomagający Stanom w > agresji bo się broni, tak? Broni się na swoim terenie i może gazem wytruć > każdego żołnierza okupanta, tak? Czy jak palestyńczycy bronią swojej ziemi > przed osadnikami żydowskimi mogą ich wytłuc bombami bo bronią palestyńskich > staruszek i dzieci, tak? Indianie mieli prawo namiętnie skalpować jankesów bo > bronili się na swojej ziemi, tak? Jak prowadzić wojny humanitarnie, aby różnego rodzaju humaniści mogli zachwycać się szlachetną rycerskością cywilizowanych wojowników? Nie wiem, ale to ciekawe. Tylko co to ma wspólnego z problematyką kary śmierci? To może wiedzieć tylko humanista, specjalista interdyscyplinarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Ale katem nie może być osoba niezainteresowana IP: *.mofnet.gov.pl 10.09.02, 13:24 Instytucja kata jest demoralizująca dla całego społeczeństwa. Kara śmierci powinna być wykonywana tylko przez osobę chętną i uprawnioną, tzn. pokrzywdzoną lub bliską pokrzywdzonej (np. żona, syn). Jeżeli nie ma chętnego uprawnionego, to kara nie powinna być wykonana, ale zamieniona na dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś