misia_75 Re: Dermatolog Marek Brzewski 28.09.06, 10:53 Za szybko poszło Może był ktoś u niego?Czekam na jakieś opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joln Re: Dermatolog Marek Brzewski 30.09.06, 15:53 moj maz byl u niego z znamieniem na brzuchu, zakwalifikowal go do wyciecia tego znamienia, co potwierdzilo kilku innych lekarzy, podobno dobry specjalista, nam pomogl niewiele, ale nie bylo tez potrzeby, bo zabieg robil ktos inny Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dermatolog Marek Brzewski 01.10.06, 00:13 Marek Brzewski jest znakomitym specjalistą.Wielokrotnie o nim tutaj pisałam.Chodzę ja,mąż i nawet dwulatkę zabrałam żeby obejrzał skórkę) Fachowy i rzetelny-bardzo szybko i trafnie diagnozuje.Co najważniejsze nie naciąga klientów na super drogie specyfiki-ma wiedzę na temat kosmetyków i wszystkich innych cudów dostepnuch w sklepach,perfumeriach-na które tak łatwo dajemy się nabrac pod wpływem perswazji ekspedientek.Ja konsultuję z nim nawet taką drobnostkę jak wybór kremu do twarzy,pod oczy i tym podobne)Przepisuje świetne maści-do zrobienia w aptece,które są skuteczne od razu.Wizyta kosztuje 60zł czyli tyle co wszędzie-ale warta jest nawet więcej.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dgor Re: Dermatolog Marek Brzewski 01.10.06, 23:43 Witam. Mam pytanie: gdzie przyjmuje dr Brzewski? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dermatolog Marek Brzewski 02.10.06, 11:15 Długa 64 zdaje się.Wtorki i czwartki od 16-18,tel 12/ 267 35 60 Odpowiedz Link Zgłoś