larenata 10.10.06, 12:01 Witam wszystkich Szukam pani do sprzątania, która przyjdzie co jakiś czas i umyje okna, powiesi firany i ogarnie moje mieszkanie... Proszę o info na priva. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_dziewanna Re: Pani do sprzątania 10.10.06, 14:10 U mnie sprząta fajna Pani i szuka innych miejsc jeszcze, z czystym sercem mogę Ci ją polecić. Napisz gdzie mieszkasz i czy jesteś zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
multiaga Re: Pani do sprzątania 10.10.06, 21:38 Ja też byłabym zainteresowana - choc głównie potrzebuję kogoś do prasowania - ale napisz coś więcej o tej Pani jesli mozesz na alebip@o2.pl dziękuje , Aga Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka_b Re: Pani do sprzątania 11.10.06, 14:45 Ja tez bym byla zainteresowana. Mieszkam w Bronowicach. Prosze o info na spbinki@op.pl. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wordless Re: Pani do sprzątania 12.10.06, 10:59 witam Z nieba spadł mi ten wątek- własnie szukam kogoś do pomocy Bardzo prosze o namiar na tę panią. Mieszkam w Bronowicach. Serdecznie pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Pani do sprzątania 12.10.06, 10:37 Mogę zaoferowac wam moją pomoc. Mam 25 lat. Jestem uczciwa i dokładna.Szukam dodatkowej pracy.Proszę pisam na priva. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: Pani do sprzątania 23.10.06, 19:08 Podbijam wątek, bo też poszukuję Pani do pomocy w sprzataniu. Mieszkam w okolicach Bronowic. Raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia82 ja posprzatam:) 25.10.06, 14:27 witam, jestem zainteresowana taka praca, chetnie pomoge, posprztam, wyprasuje czy umyje okna, jestem dyspozycyjnka kilka razy w tygodniu poza tym jestem dokladna, zorganizowana i uczciwa, bardzo prosze o info na priva, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś