uffa1 12.10.06, 21:42 Potrzebuje bardzo pilnie takiego kupic (moje dziecie sobie takiego wymarzylo na urodziny), najlepiej aby byl bardzo prosty, drewniany. Bede bardzo wdzieczna za sugestie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: Koń na biegunach 12.10.06, 21:49 Najzwyklejszy drewniany konik na biegunach stoi sobie na wystawie sklepu zabawkowego na ul. Racławickiej chyba. Trzeba jechać czymkolwiek w stronę Bronowic i wysiąść na przystanku Biprostal. Potem cofasz się do tyłu po tej samej stronie ulicy, dochodzisz do najbliższej przecznicy i skręcasz w nią. Przechodzisz na drugą stronę i już widać wystawę sklepu z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: Koń na biegunach 12.10.06, 22:41 Marzek, dziewczyna jeszcze zabłądzi. )) To, co opisujesz, to jest ulica Nowowiejska. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Koń na biegunach 13.10.06, 09:45 No tak, jeszcze mi się te ulice mylą. Czyli Nowowiejska, masz rację. To znaczy, że Racławicka zaczyna się dopiero za skrzyżowaniem z K.Wielkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
dyniowamama Re: Koń na biegunach 12.10.06, 22:55 dużo różnych koników jest też w Entliczku na Dobrego Pasterza a takiego całego drewnianego to widziałam na Grodzkiej(pod sam koniec, prawie przy Wawelu) ale niestety nie orientuję sie w cenach bo my jeszcze nie etap koników na biegunach Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Koń na biegunach 12.10.06, 23:34 drewniany, najzwyklejszy, ale łoś na biegunach jest w Ikei Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Koń na biegunach 13.10.06, 07:49 taki zwykły drewniany konik jest w sklepie "stary kufer" przy ul.Limanowskiego <od pl.getta w lewo i po prawej stronie jest sklepik a konik przed nim> Iza Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: Koń na biegunach 13.10.06, 09:56 Dzieki wszystkim, zawsze mozna na Was liczyc . Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: Koń na biegunach 13.10.06, 10:38 Drewniane, proste koniki sprzedają też na Kleparzu(w tym miejscu co wiklina) Odpowiedz Link Zgłoś
dgor Re: Koń na biegunach 13.10.06, 18:15 Takie koniki można też kupić na targu w Nowym Prokocimiu obok Biedronki za niecałe 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś