Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaglada Zeptera

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:46
    Moze jestem przewrazliwiony ale wydaje mi sie ze pan Schetyna celowo stara sie
    doprowadzic zespol na skraj przepasci. Zarowno zmiany (!!!) trenerow jak i
    zmiana calego skladu przypominaja jakas niesmaczna farse. Nie wiem czy dostal
    za to pieniadze od dzialaczy innych klubow ale napewno nie stara sie zrobic
    czegos dobrego dla naszej druzyny, ktora tak defakto juz nie bardzo ma sie czym
    popisac...pierwsze spotkanie przegrane ( i to z nie byle kim.... :) ) a pan
    prezes mowi ze niestety zespol nie ma sil na granie przez cale 40 minut,
    przeciez to zalosne.
    Maciek
    predo@go2.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Uzi Re: Zaglada Zeptera IP: *.gze.pl 27.08.01, 08:44
        Panowie !
        Nie róbmy sobie jaj. Goście, którzy grają w koszykówkę po 10 lat i w dziesiątkę
        nie mają siły zagrać 40 minutowego meczu. To znaczy, że trzeba ich zwolnić, a
        te kilkaset tysięcy USD przekazać na powodzian.
        Nie jestem z Wrocławia, ale chciałbym, jak chyba każdy kibic koszykówki w
        Polsce, żeby Śląsk w Eurolidze zaszedł jak najdalej.
        No ale jak tak niepoważnie będzimy podchodzić do sprawy to ... nie tylko
        Euroliga będzie za mocna, ale i w PLK Włocławek zacznie odnosić sukcesy...

Pozdrawiam
        UZI
        • Gość: fAnwilu Re: Zaglada Zeptera IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 10:46
          Bardzo bym sobie zyczyl, zeby Anwil zakonczyl ten sezon zlotym medalem w PLK.
          Po tym blamazu z Polonia, czekam na mecz w Kepnie - Anwil : Slask. Domyslam
          sie, ze kazdej z druzyn bedzie zalezalo na zwyciestwie, ale trenerzy zapewno
          nie odkryja calego potencjalu zawodnikow.
          Licze na mistrzostwo Anwilu, bo sklad mocny, nowa hala, wiecej kasy i w ogole.
          Ale, ze pieciokrotnie pod koniec sezonu sie zawodzilem, lepiej poczekac do maja.
      • Gość: cereal Re: Zaglada Zeptera IP: 192.168.10.* / *.popnet.pl 30.08.01, 11:02
        nie wiem co za bzdury opowiadasz. Skoro druzyna ma walczyc w Eurolidze to musi
        mieć odpowiedni na nią skład. Taki jak w zeszłym roku nie był najlepszy. Poza
        tym czas juz był na zmiane koncepcji. Tamta sie nie sprawdzila. A i nasze
        gwiazdy młodsze by nie były. A Wójcik skoro chciał odejśc to odszedł. Lepsze to
        niz żeby mu sie grac nie chciało. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka