Gość: Edyta-C. IP: *.* 11.06.02, 12:03 CZEŚĆ.Dziewczyny chciałabym dowiedzieć się gdzie posyłacie wasze pociechy do przeczkola które waszym zdaniem jest dobre i ile kosztuje.Dzięki i papa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta-C. Re: DOBRE PRZECZKOLE IP: *.* 11.06.02, 12:04 AHA-zapomniałam dodać Jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: DOBRE PRZEDSZKOLE IP: *.* 11.06.02, 12:42 Wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać. W jaki wątek nie zajrzę - poraża ortografia. Nie jestem zwolenniczką hiperpoprawności, ale w tak prostym wyrazie robić błąd?Jeszcze raz przepraszam za uwagę nie związaną z tematem.DorkaOstatni Mohikanin Poprawności Językowej A przy okazji - na Regionalnym szybciej znajdziesz odpowiedź.Tu wątek może zginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta-C. Re: DOBRE PRZEDSZKOLE IP: *.* 11.06.02, 16:14 DZięki za poprawkę, ale w pośpiechu czasem tak się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: DOBRE PRZEdszkole IP: *.* 11.06.02, 18:53 jeszcze jakbyś napisała jakie miasto cię interesuje i jakie tegoż miasta rejony - to przeniosłabym ten post na odpowiednie forum regionalne i było by superKasia_M admin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta-C. Re: DOBRE PRZEdszkole IP: *.* 11.06.02, 19:19 Miasto Kraków,okolice-Azory, NOWY KLEPARZ. Odpowiedz Link Zgłoś