Gość: flaska IP: *.* 24.06.02, 09:36 Czy któraś z krakowskich mam jeździ na rolkach ? Od zeszłego roku szukam kogoś kto pojeździ ze mna ......ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcik Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 09:38 Ja nie jeździłam wieki ale..... chętnie bym znowu zaczęła.W jakich okolicach jeździsz?????ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oladrab Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 11:03 Czesc, ostatni raz jezdziłam w 5 m-cu ciazy,a teraz moja dzidzia ma juz 5 m-cy. Mam troche daleko, ale najlepiej jezdziło mi sie na Błoniach. A Ty gdzie jezdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 13:51 Sęk w tym ,że nie jeżdżę nigdzie.Kupiłam rolki w zeszłym roku , bo baaaaaaaardzo mi sie spodobało jak sobie ludziska śmigaja.....Pierwsze występy miałam na osiedlowym boisku . Trochę wzbudzałam sensację , bo tu tylko dzieciaki jeżdżą , a ja wyglądam jak pralka automatyczna na kółkach ( gabaryty). No ale nawierzchnia troche licha na tym boisku i do kitu się jeździ ( czytaj : próbuje nauczyć ).ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 20:16 czesc,ja chetnie znowu pojezdze ,bo od konca pazdziernika nie mialam okazji,wczesniej jezdzialm jeszcze w 9 miesiacu ciazy i to dopiero byla sensacja na Bloniach.mozemy sie umowic na juz jesli tylko masz czas i ochote:-0iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:10 Pewnie ,że mam (ochotę)!Na razie do środy włączniejestem niestety sama , bo mąż się wydelegował , więc nie mam z kim zostawić dzieci.ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:16 ja bez Kubka nie ide.pakuje go do wozka i na Blonia,zawsze w razie upadku jest sie czego trzymac jakby cos to pisz na priv:iberia@interia.pliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:26 jeździłam tak w zeszłym roku , jak Kubas był mały - nie wiem ile teraz wysiedzi w wózku ? No a starsza nie bedzie za mną biegać , a podrzucić nie mam komu .ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasia Iberia! IP: *.* 27.06.02, 13:47 To moze to Ty byłaś na zdjęciu, które mi się gdzieś obiło o oczy - mama na rolkach prowadząca wózek na alejce przy Błoniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:03 Ja mam straszna ochotę zacząć......... ale trochę się obawiam, że mi się nogi rozjadą Na łyżwach umiem, kiedyś jako dziecko jeździłam na wrotkach... no ale rolki to nie wrotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:28 ja też coś tam kiedyś jeżdziłam i na wrotkach i na łyżwach. nie różni się to aż tak bardzo od łyżew - jeszcze nie leżałam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:29 no a jak się jeszcze wózka trzyma ...ewa Odpowiedz Link Zgłoś