Dodaj do ulubionych

mama na rolkach

IP: *.* 24.06.02, 09:36
Czy któraś z krakowskich mam jeździ na rolkach ? Od zeszłego roku szukam kogoś kto pojeździ ze mna ......ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 09:38
      Ja nie jeździłam wieki ale..... chętnie bym znowu zaczęła.W jakich okolicach jeździsz?????ulcik
    • Gość: oladrab Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 11:03
      Czesc, ostatni raz jezdziłam w 5 m-cu ciazy,a teraz moja dzidzia ma juz 5 m-cy. Mam troche daleko, ale najlepiej jezdziło mi sie na Błoniach. A Ty gdzie jezdzisz?
    • Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 13:51
      Sęk w tym ,że nie jeżdżę nigdzie.Kupiłam rolki w zeszłym roku , bo baaaaaaaardzo mi sie spodobało jak sobie ludziska śmigaja.....Pierwsze występy miałam na osiedlowym boisku . Trochę wzbudzałam sensację , bo tu tylko dzieciaki jeżdżą , a ja wyglądam jak pralka automatyczna na kółkach ( gabaryty). No ale nawierzchnia troche licha na tym boisku i do kitu się jeździ ( czytaj : próbuje nauczyć ).ewa
    • Gość: iberia Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 20:16
      czesc,ja chetnie znowu pojezdze ,bo od konca pazdziernika nie mialam okazji,wczesniej jezdzialm jeszcze w 9 miesiacu ciazy i to dopiero byla sensacjasmile na Bloniach.mozemy sie umowic na juz jesli tylko masz czas i ochote:-0iza
      • Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:10
        Pewnie ,że mam (ochotę)!Na razie do środy włączniejestem niestety sama , bo mąż się wydelegował , więc nie mam z kim zostawić dzieci.ewa
        • Gość: iberia Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:16
          ja bez Kubka nie ide.pakuje go do wozka i na Blonia,zawsze w razie upadku jest sie czego trzymacsmile jakby cos to pisz na priv:iberia@interia.pliza
          • Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:26
            jeździłam tak w zeszłym roku , jak Kubas był mały - nie wiem ile teraz wysiedzi w wózku ? No a starsza nie bedzie za mną biegać , a podrzucić nie mam komu :( .ewa
          • Gość: akasia Iberia! IP: *.* 27.06.02, 13:47
            To moze to Ty byłaś na zdjęciu, które mi się gdzieś obiło o oczy - mama na rolkach prowadząca wózek na alejce przy Błoniach :)
    • Gość: Ika Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:03
      Ja mam straszna ochotę zacząć......... ale trochę się obawiam, że mi się nogi rozjadą :crazy: Na łyżwach umiem, kiedyś jako dziecko jeździłam na wrotkach... no ale rolki to nie wrotki :bounce:
      • Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:28
        ja też coś tam kiedyś jeżdziłam i na wrotkach i na łyżwach. nie różni się to aż tak bardzo od łyżew - jeszcze nie leżałam ;) ewa
        • Gość: flaska Re: mama na rolkach IP: *.* 24.06.02, 23:29
          no a jak się jeszcze wózka trzyma ...ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka