Dodaj do ulubionych

pytanie o lekarza

IP: *.* 23.08.02, 15:20
Witam wszystkie emamy!Moje dzieciątko niestety ma przepuklinę pachwinową, a więc czeka nas operacja. Zabieg będzie wykonywany w Szpitalu w Prokocimiu, ale mam do Was pytanie: czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia w chirurgiem dziecięcym w Prokocimiu, Andrzejem Zającem? Byliśmy u niego na wizycie, zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ale gdyby któraś z Was miała jakieś informacje - będę wdzięczna.Z góry dziękuję, trochę już podenerwowana Paulina :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina1 Re: pytanie o lekarza IP: *.* 27.08.02, 15:06
      Hej!Czy naprawdę nikt.....i nic.....?
    • Gość: iberia Re: pytanie o lekarza IP: *.* 27.08.02, 22:13
      czesc,nie bylam na chirurgii w prokocimiu ale moj synek spedzil tydzien na czyms dla niemowlakow a przy okazji zwiedzilismy neurologie i jeszcze cos ale nie pamietam.wrazenie okropne,lekarze krzycza,pielegniarki wyganiaja do domu,dla mnie horror i juz nigdy wiecej nie mam zamairu sie tam wybierac z maluszkiem.iza
    • Gość: Ika Re: pytanie o lekarza IP: *.* 27.08.02, 23:06
      Paulina, przede wszystkim nie denerwuj się, bo dzieciątko czuje Twój nastrój. Jeśli ten lekarz zrobił na Tobie pozytywne wrażenie, to trzymaj się go i w razie czego do niego ze wszystkim... I przede wszystkim SPOKÓJ, nie pozwól nikomu się zestresować, dziecko najważniejsze i musi mieć komfort psychiczny i spokojną mamę :) Kiedy macie tą operację? Nie mam doświadczeń z tym szpitalem ale znam tam jedną lekarkę i moja znajoma pracowała tam kiedyś jako pielęgniarka - może coś wie, może zdążę ją zapytać? :)
      • Gość: Paulina1 Re: pytanie o lekarza IP: *.* 28.08.02, 09:31
        Dzięki, Ika!Termin mamy wyznaczony na 2 września, to już w poniedziałek, jeśli byś coś wiedziała, będę wdzięczna....pozdrawiam cieplutko, Paulina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka