kurczaczek0303 06.12.06, 10:35 CZy ktoś chodzi do dr Schilbach? Bedę wdzięczna za klika słów o tej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika9933 Re: dr Schilbach 06.12.06, 11:15 Pani Doktor jest moją lekarką od ponad 20 lat , a od 14 lat również mojego syna, co prawda bardzo rzadko chorujemy,ale zawsze kiedy była taka potrzeba wykazywała się profesjonalizmem i trafną diagnozą.Nigdy nie było problemu z dostaniem skierowania na badania i opieką.Jest dostępna dla swoich pacjentów "pod komórką". Zawsze uśmiechnięta i co mnie zawsze zaskakuje, wszystko rewelacyjnie pamięta (imiona pacjentów, przebyte choroby).Gorąco polecam.Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
pola333 Re: dr Schilbach 06.12.06, 13:23 Ja do niej chodze z poltoraroczna corka i jak dla mnie jest ok. Przede wszystkim bez paniki i niepotrzebnego faszerowania lekarstwami - zasada jest taka jak cos sie dzieje - my na razie mialysmy katary, goraczke i p\wysypke - pani dr zaleca obserwacje - daje jakies podstawowe leki typu ibupron, wapno czy cos do nos i zaleca telefon nastepnego dnia. I ma swietne podejscie do dzieciakow - moja po poczatkowym strachu w poczekalni u niej "rozluznia sie". Mankament - nie przyjezdza do domu, plus - zawsze jest pod komorka (nawet w swieta!!!!). my chodzimy do spoldzielni na pl. sikorskiego a w ogole schilbach pojawiala sie juz, wiec wrzuc ja do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_1207 Re: dr Schilbach 06.12.06, 14:41 Jest moją lekarką od 26 lat i teraz chodze do niej z rocznym synkiem Rewelacja!!! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: dr Schilbach 07.12.06, 02:37 ja też jestem zadowolona - mam 2,5 letnia córkę. Zawsze ok, jak nie trzeba unika antybiotyków, ma super podejście do dzieciaków, chwali rodziców stosujących naturalne metody leczenia)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata214 Re: dr Schilbach 07.12.06, 08:04 Super! Jedyny pediatra do jakiego mam zaufanie w Krakowie!!! Kompetentna, uśmiechnięta, dzieci za nią przepadają! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamariusz7573 Re: dr Schilbach 09.12.06, 17:06 Szczerze? To najlepsza lekarka jaką poznałam. Swietna babka i bardzo dobry fachowiec.Z córcią ma fantastyczny kontakt,mała ją uwielbia Ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
pola333 Re: dr Schilbach 10.12.06, 15:16 a najbardziej podobala mi sie jak poprosilam o zestaw "pierwszej pomocy" na wyjazd wakacyjny - powiedziala ze telefon komorkowy z numerem do niej. ale oczywiscie dala kjeszcze jakies klasyki lekarskie. Odpowiedz Link Zgłoś