Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciol w Krakowie

IP: *.* 20.02.03, 18:35
Witam serdecznie!Mam 28 lat i niedawno zamieszkalam w Krakowie na Woli Duchackiej,z tego tez powodu nie mam tu zadnych znajomosci i czuje sie lekko osamotniona, pomimo, ze nie jestem sama.Obecnie jestem w 21 tygodniu ciazy, chetnie nawiaze kontakt z przyszlymi mamami jak rowniez juz mamamismile)Niecierpliwie czekam na odpowiedzi:Elli75@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: dargun Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 20.02.03, 21:29
      :) droga elli spójrz na post poniżej :)własnie tam rozgadały sie mamy z Krakowa....myśle ze wiele z nas chętnie z tobą pogawędzi więc dołącz sie - planujemy spotkanie na krakowskim rynku jak tylko sie ociepli :)ja chętnie porozmawiam na privie więc piszzzzzzzzzzz :)czekam!pozdrowionkapacia i bobo (28 tyg. w brzuszku)
    • Gość: jk Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 20.02.03, 23:21
      Hej!Mój mąż całymi dniami pracuje, a moja córeczka trzy miesięczna jest co prawda bardzo rozmowna, ale tylko we własnym języku, więc też chętnie pogadam z kimś nieco starszym.Możesz śmiało pisać na privaPozdrowionkaJustyna i Jagódka
    • Gość: 20020101 jesteśmy IP: *.* 21.02.03, 20:16
      Cześć !Tu melduje sie mama Ewa, tata Bartek i najwazniejszy członek rodziny 14 miesięczny Staś . Mieszkaamy na krowodrzy koło placu imbramowskiego chętnie sie spotkamy.Naaapisz coś więcej o sobie . pozdrowionka i całusek w brzuszeksmile
      • Gość: ElaR Re: jesteśmy IP: *.* 22.02.03, 19:27
        Witaj Ewuś!Przeczytałam Twój post i pomyślałam ,że skoro mieszkam tak blisko (na Prądnickiej) i mamy dzieci w podobnym wieku, (Twój Staś ma 14 m-cy a moja Oleńka ma 13 m-cy), to mogłybyśmy się poznać.Ja mam na imie Ela, mój mąż Marcin, a nasza iskierka jak wspomniałam to Aleksandra.Wiek - tuż przed trzydziestką :).
    • Gość: Bellith Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 23.02.03, 10:41
      Hej Elli :) Może okaże się, że mieszkamy gdzieś w pobliżu? Ja też mieszkam tu od niedawna i czuję się obco. Tu, to znaczy w okolicy Woli Duchackiej i Kozłówka. Napisz do mnie :)pozdrawiam Bellith
      • Gość: paulinaw Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 23.02.03, 10:43
        ja mieszkam na Kozlowku, konkretnie na Spoldzielcow
        • Gość: Bellith Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 23.02.03, 10:50
          O, to chyba blisko :) Hm, zresztą Kozłówek nie jest taki wielki :) Bardzo chętnie Cię poznam :)pozdrowionkaBellith
      • Gość: Ika Re: szukam przyjaciol w Krakowie IP: *.* 23.02.03, 10:49
        A my mieszkamy na Kurdwanowie :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka