m_oments 23.02.07, 22:08 może znacie jakąś poradnie, alergologa, gdzie można się szybko umówić? po wizycie na NFZ nie dostał żadnych leków, a dzisiaj po prostu cały czas płacze, drapie się, wysypka na buzi i najgorzej na powiekach.. najchętniej jutro bym poszła na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Dr Grażyna Pulka 24.02.07, 00:20 przyjmuje na rogu św. Krzyża i św. Marka (wejście od św. Krzyża), niestety nie mam przy sobie numeru telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Alergolog-; prywatnie; szybki termin 24.02.07, 20:02 Jeśli chcesz dam Ci namiar na moją prywatną panią doktor, która jest alergologiem i jeździ na prywatne wizyty do domu pacjenta. Najczęściej przyjeżdża w tym samym dniu, w którym dzwonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
m_oments Re: Alergolog-; prywatnie; szybki termin 25.02.07, 01:06 mogłabym prosić? a czy przyjmuje tez w jakims gabinecie? i orientacyjny koszt bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Alergolog-; prywatnie; szybki termin 25.02.07, 11:03 mozna tez zadzwonic do dr nowackiego i poprosic o wizyte tylko trzeba rozmawic z nim osobiscie koszt pierwszej wizyty 150zl Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Alergolog-; prywatnie; szybki termin 25.02.07, 12:31 wysłałam Ci namiary na panią doktor na Twój priv gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś