ola9677 13.03.07, 13:48 Wie ktos moze czy w tym szpitalu mozna zostac z dzieckiem na oddziale cala dobe?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_oments Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 14:47 mozna było już 7 lat temu, moja kuzynka przebywała z córeczką przez 2 miesiące na onkologi, Odpowiedz Link Zgłoś
prokocimski Re: Prokocim-szpital 13.06.07, 18:28 W szpitalu jest kilka oddziałów o tym profilu: oddz. I hematologii i onkologii oddz. dzienego pobytu Hemalologii w CALD-zie Oddz. Hematologii na Rehabilitacji Oddz. Przeszczepu Komórek krwiopochodnych (ale tam chyba nie macie lezec ?) Dlatego najlepiej dowiedz nie od lekarza prowadzacego na jakim oddziale masz leżec i przedzwoń do pielegniarek na tym oodziale. One napewno udziela Ci informacji. Mysle też,że bedziesz mogla zostac na noc. Na wiekszosci oddzialów szpilala w Prokocimiu mozna zostac na noc z dzieckiem. Różne sa tylko warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 15:35 na kardiologii i chirurgii można. Odpowiedz Link Zgłoś
aga330 Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 15:44 W większości szpitali a w szczególności w Prokocimiu na każdym oddziale można.czasem trzeba za to płacić ale takie postępowanie szpitala jest bezprawne.możesz być cały czas z dzieckiem bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 17:10 Na oddziale I, IV, V można - ale nie zawsze pozwolą Ci spać na karimacie, łóżek nie zapewniają, możesz spać na krześle, na niektórych salach są takie fotele bujane, ale ja na tym spać nie umiem, ostatnio na oddziale IV spałam całkiem nieźle na karimacie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 19:43 na chirurgii mozna mielismy taki rozkladany lezak nic nie placilismy za pobyt na szczescie bylismy tylko dobe na obserwacji Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: Prokocim-szpital 13.03.07, 19:59 W każdym szpitalu masz prawo zostać z dzieckiem w szpitalu przez całą dobę. Zawsze i wszędzie w Polsce na pewno. Kwestia tylko w jakich warunkach, tak jak piszą dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob75 Re: Prokocim-szpital 04.06.07, 19:53 nie wiem jak jest teraz ale 5 lat temu nie mogłam zostać na noc z synkiem na oddziale gastroenterologii i żywienia w Prokocimiu.teraz wybieram sie z córką na operację kolana do Zakopanego i wiem że jeszcze 2 lata temu też nie można było zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Prokocim-szpital 04.06.07, 19:58 na niemowlecym mozna, spi sie na fotelach, karimaty etc nie mozna*((( Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczyca1983 Re: Prokocim-szpital 04.03.15, 18:09 a na oddziałach XIX i XX ( neurologia) 3 lata temu mozna było miec swój lezak, fotel, karimatę a nawet łózko polowe a teraz z tego co piszą na stronach szpitala w Prokocimiu niezbyt przychylnie patrzą na pobyt z dzieckiem ( matki karmiace i dzieci w skrajnie cięzkim stanie)a juz napewno nie wolno miec swoich "mebli" do spania Odpowiedz Link Zgłoś