Dodaj do ulubionych

przychodnie na LSMie

02.10.06, 19:49
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą przychodnię na LSM-ie – mam na myśli
zwłaszcza dobrego pediatrę? Muszę zapisać siebie i dziecko, w okolicy jest
kilka przychodni, zastanawiam się którą wybrać.
Obserwuj wątek
    • shine10 Re: przychodnie na LSMie 06.10.06, 20:05
      nie polecam tej na ul juranda, zarejestrowanie dziecka na szczepienie graniczy
      z cudem, jedna z pediatrów jak zobaczy ze np szczepienia nie sa płatne juz
      wcale sie dzieckiem nie interesuje a wręcz staje sie nie przyjemna
      • mamadwulatki1 Re: przychodnie na LSMie 11.10.06, 20:12
        polecam przychodnie na MieszkaI.sa dwie panie doktor.Ciechanska i Czaczynska.
        obie polecam.Szczegolnie Czaczynską.Mama do tej ososby szczegolne zaufanie.
        • jonkka Re: przychodnie na LSMie 25.01.07, 08:53
          Ja przychodni na Mieszka nie polecam.Błam wczoraj na szczepieniu- dzieci zdrowe
          z chorymi w jednej poczekalni- SKANDAL!
    • marta.sk Re: przychodnie na LSMie 17.10.06, 20:18
      Nie polecam przychodni na Zana "Vis Vtalis"- mają podpisany kontrakt na badania
      labolatoryjne z Luxmed'em i bardzo ograniczają do nich dostęp - mojemu choremu
      na nerki dziecku, nie chcieli dać skierowania na posiew moczu, pani od
      szczepień jakby mogła to by wszystkich wystrzelała.
      Pozdrawiam...
      • she7526 Re: przychodnie na LSMie 18.10.06, 07:35
        Nie zgodzę się zVitalisem. Miałam trochę przejść z nimi ale teraz mam
        skierowania na każde zawołanie. Moje dziecko też jest chore na nerki i badania
        robię co tydzień albo dwa. Nie wiem skąd ten LUXMED, ale my robimy w
        laboratorium na Zana, po sąsiedzku. Kiedyś mieli podpisane umowy z Luxmedem i z
        Zana. Teraz tylko na Zana(chyba, że w ciągu ostatnich trzech tygodni coś się
        zmieniło). A pani od szczepień ma swoje lata i radzę przymknąć oko, nie słuchać
        jej gadania. Chociaż osobiście już ją dość mocno upomniałam. Podsumowując, nie
        są idealni ale zawsze jestem przyjęta a nawet na telefon pani dr udziela porad.
        • marta.sk Re: przychodnie na LSMie 20.10.06, 20:59
          No ja swoje dzecko wypisałam z Vitalisa już dobre 1,5 roku temu, wtedy nie
          miałam wyboru i musiałam robić analizy w Luxmedzie. Ja cały czas jestem tam
          zapisana i prawdą jest,że ostatnio pani doktor bez zbędnych pytań dała mi
          skierowania gdzie tylko chciałamsmile ale dziecka ponownie tam nie przepiszę.
          Zdrówka życzę smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka