felicja2000 02.10.06, 19:49 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą przychodnię na LSM-ie – mam na myśli zwłaszcza dobrego pediatrę? Muszę zapisać siebie i dziecko, w okolicy jest kilka przychodni, zastanawiam się którą wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shine10 Re: przychodnie na LSMie 06.10.06, 20:05 nie polecam tej na ul juranda, zarejestrowanie dziecka na szczepienie graniczy z cudem, jedna z pediatrów jak zobaczy ze np szczepienia nie sa płatne juz wcale sie dzieckiem nie interesuje a wręcz staje sie nie przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwulatki1 Re: przychodnie na LSMie 11.10.06, 20:12 polecam przychodnie na MieszkaI.sa dwie panie doktor.Ciechanska i Czaczynska. obie polecam.Szczegolnie Czaczynską.Mama do tej ososby szczegolne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkka Re: przychodnie na LSMie 25.01.07, 08:53 Ja przychodni na Mieszka nie polecam.Błam wczoraj na szczepieniu- dzieci zdrowe z chorymi w jednej poczekalni- SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sk Re: przychodnie na LSMie 17.10.06, 20:18 Nie polecam przychodni na Zana "Vis Vtalis"- mają podpisany kontrakt na badania labolatoryjne z Luxmed'em i bardzo ograniczają do nich dostęp - mojemu choremu na nerki dziecku, nie chcieli dać skierowania na posiew moczu, pani od szczepień jakby mogła to by wszystkich wystrzelała. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
she7526 Re: przychodnie na LSMie 18.10.06, 07:35 Nie zgodzę się zVitalisem. Miałam trochę przejść z nimi ale teraz mam skierowania na każde zawołanie. Moje dziecko też jest chore na nerki i badania robię co tydzień albo dwa. Nie wiem skąd ten LUXMED, ale my robimy w laboratorium na Zana, po sąsiedzku. Kiedyś mieli podpisane umowy z Luxmedem i z Zana. Teraz tylko na Zana(chyba, że w ciągu ostatnich trzech tygodni coś się zmieniło). A pani od szczepień ma swoje lata i radzę przymknąć oko, nie słuchać jej gadania. Chociaż osobiście już ją dość mocno upomniałam. Podsumowując, nie są idealni ale zawsze jestem przyjęta a nawet na telefon pani dr udziela porad. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sk Re: przychodnie na LSMie 20.10.06, 20:59 No ja swoje dzecko wypisałam z Vitalisa już dobre 1,5 roku temu, wtedy nie miałam wyboru i musiałam robić analizy w Luxmedzie. Ja cały czas jestem tam zapisana i prawdą jest,że ostatnio pani doktor bez zbędnych pytań dała mi skierowania gdzie tylko chciałam ale dziecka ponownie tam nie przepiszę. Zdrówka życzę ) Odpowiedz Link Zgłoś