bsl 22.03.07, 19:35 leczył ktos dziecko u tej pani ?, moze jakies opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: dr Zelwańska - neurolog 23.03.07, 23:15 Tak byłam u niej z moim córką trzy razy i nigdy w życiu juz nie pójdę!!!!!!!! bardzo źle zdiagnozowała moja córkę, jak byłam u innych lekarzy to się za głowe łapali gdy mówiłam im co usłyszałam od dr Z. A z jkim problemem chcesz do niej iść? Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: dr Zelwańska - neurolog 24.03.07, 11:04 oj dużo tego , wrodzona wada mozgu i zły zapis EEG ,szukam lekarza który bedzie prowadzącym dla mojego dziecka ,na jednej pani dr sie zawiodłam to moze kogos polecisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: dr Zelwańska - neurolog 24.03.07, 23:32 Ja od dr Zelwiańskiej przeniosłam się z moim dzieckiem do dr Mruk. Przyjmuje na Al.Pokoju. Kiedy byłam u pediatry i w poradni rehabilitacyjnej i powiedziałam lekarkom o diagnozie dr Zelwiańskiej i dr Mruk, to obie stwierdziły że mają zaufanie do dr Mruk i bardziej brałyby pod uwagę jej diagnozę. A lekarka bardzo fajna i fachowa, spotakałam się z wieloma pozytywnymi opiniami o niej wśród lekarzy, znajomych i na forum. Rozmawiałam też z jedną panią jak czekałam na wizytę i ona chodzi do dr Mruk od 18 i stwierdziła że nie nigdy nie zmieniłaby jej na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
momeko Re: dr Zelwańska - neurolog 15.05.07, 07:48 dr Zelwiańskiej nie polecam !!!! złe diagnozy przez pszeszło 3 lata (( dr Mruk - godna zaufania i polecenia Odpowiedz Link Zgłoś