22.07.07, 20:08
czy ktoś wie, który odcinek był dzisiaj i ile zostało do końca? czy seria
bedzie miała zakończenie? w sensie czy zostanie 'zamknięta', bo wiem, ze
nakręcono tylko jedną. Strasznie to wciagąje, aż szkoda, że chyba niedługo
koniec.
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Inwazja 22.07.07, 21:54
      Zakonczenie jest... ale jakie !
      Beznadziejne :(
      Nie chce spojlerowac...
      • lotta79 Re: Inwazja 23.07.07, 10:16
        Mówisz beznadziejne? to niedobrze ale ważne, że jakieś będzie, wpieniłabym sie
        gdyby nie było w ogóle, jak to się zdarza przy serialach nie kontynuowanych z
        racji słabej oglądalności.
        • galaxian1 Re: Inwazja 23.07.07, 10:33
          Beznadziejne, bo takie, ze prawie nic sie nie wyjasni :)
          Mial byc 2 sezon, ale nie ma... i sezon konczy sie clifhangerem !
          Zadowolona ?
          • lotta79 Re: Inwazja 23.07.07, 10:40
            no to nie ma zakończenia, załamałeś mnie, po diabła ja to oglądam? :(
            • galaxian1 Re: Inwazja 23.07.07, 10:53
              Ogladasz bo to fajny serial !
              I final tez jest swietny, tylko ze zakonczenie niedorobione.
              • Gość: Kratka Re: Inwazja IP: *.chello.pl 23.07.07, 12:48
                A ja uważam, że końcówka jest rewelacyjna. Ten Fichtner, doprawdy.. I fajnie, że nie było następnej części, bo wszystko by spieprzyli, niestety. Już pisałam wcześniej o przeciekach, jakie wyszły od ojca serialu Shauna Cassidy, po definitywnej decyzji o niepodjęciu 2 sezonu. Okropność, to już lepiej taki koniec, jaki jest. Każdy może sobie dorobić dalszą część teorii przyspieszonej ewolucji marnego rodzaju ludzkiego.
                • galaxian1 Re: Inwazja 23.07.07, 20:30
                  Ja bym wolal aby byl 2 sezon, bo chetnie byl sobie obejrzal :)
                  To jeden z lepszych seriali ostatnich lat, choc troche niedoceniony.
                  A jesli chodzi o tematyke SF to wogole najlepszy.
    • lotta79 Re: Inwazja 23.07.07, 22:29
      Nikt nie wie, który odcinek wyemitowano wczoraj na TVN7?
      • Gość: Kratka Re: Inwazja IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:27
        22.07 na TVN7 był 20, zostały jeszcze dwa.
        • lotta79 Re: Inwazja 24.07.07, 18:24
          Dzięki.
    • Gość: kasia Czy mógłby ktoś napisać, co było w ostatnim IP: *.chello.pl 24.07.07, 15:56
      odcinku?
      Proszę bardzo, chociaż króciutko:)
      • Gość: Kratka Uwaga, piszę IP: *.chello.pl 24.07.07, 19:18
        Tom i Russell działają razem, Szura uciekł z paki przy wydatnej pomocy zastępców szeryfa, za co jeden został przez samego szeyfa pozbawiony głowy (dosłownie), w zatoce w parku pod wodą siedzi cała armia hybryd, zbliża się huragan, Varonowie i Underlay'owie chcą wyjechać z miasta. Nauczycielka małej Rose ma raka, więc Dave czuje sie jak ostatni głupek, że podejrzewał ją o najgorsze. W następnym odcinku będzie jazda, że hej, bardzo nieprzyjemna nawet. To tak z grubsza.
        • Gość: kasia Dzięki serdeczne:).Na pewno nie przegapię następne IP: *.chello.pl 25.07.07, 18:01
          go odcinka.
          Niewiele rzeczy oglądam w tv, ale ten serial jest wyjątkowy.
          • Gość: Kratka Re: Dzięki serdeczne:).Na pewno nie przegapię nas IP: *.chello.pl 26.07.07, 18:50
            To prawda, jest w nim COŚ. Dlatego nabyłam na dvd i mam go na zawsze. A, dwa ostatnie odcinki są naprawdę rewelacyjne. Miłego seansu!
            • galaxian1 Re: Dzięki serdeczne:).Na pewno nie przegapię nas 26.07.07, 21:30
              Serial jest zajebisty - ja go ogladalem na przemian z LOST'em i wcale nie
              ogladalo mi sie go gorzej. Nie rozumiem, czemu go zaprzestali.
              • lotta79 Re: Dzięki serdeczne:).Na pewno nie przegapię nas 26.07.07, 22:32
                Zbyt inteligentny, bardziej niz na efekciarstwo nastawiony na tworzenie
                atmosery, wolno posuwająca sie akcja. Amerykanom pewnie ciężko było sie na nim
                skupić i woleli Losty czy tez inne seryjne tasiemce i sitkomy (lubie Losta,
                żeby nie było ;-)
                • galaxian1 Re: Dzięki serdeczne:).Na pewno nie przegapię nas 26.07.07, 22:48
                  Mnie sie wlasnie to podobalo, ze serial byl troche powolny... ale za to mial
                  swietnie zbudowany klimat i zasjakujace zwroty akcji. Prawie do samego konca nie
                  bylo wiadomo czy Underlay jest dobrym, czy zlym szeryfem! Poza tym jego postac
                  swietna - zostawia daleko w tyle Prisonowego agenciaka Mahoneya.
                  Ale na wielu forach czytalem, ze za wolno, za malo sie strzelaja i leja po
                  pyskach, za malo flakow na suficie. A dla mnie o wiele bardziej obrazowe bylo
                  obmywanie woda twarzy przez pania doktorek - nizby miala wypatroszyc kilku
                  podręcznych nastolatkow. No ale trzeba bylo troche pomyslec!
    • lotta79 Re: Inwazja 06.08.07, 18:49
      Skoczyło sie debilnie :( własciwie w ogóle się nie skończyło,
      niech ktos głupiej babie wytłumaczy co miał znaczyc płaczący
      szeryf?? obcy zabrali te kobiety i nie oddały czy jak,
      ni rozumiem :(. W dodatku nie dałam rady zobaczyć poczatku, czy ci
      wszyscy ludzie z przystani znaleźli sie w końcu w wodzie??
      • Gość: Kratka Re: Inwazja IP: *.chello.pl 07.08.07, 13:24
        Zadziwia mnie ten brak empatii :/. Szeryf był przerażony, bo zdawał sobie sprawę, że tak naprawdę: 1/ Larkin i tak może zginąć, 2/ jeżeli Larkin przeżyje = będzie zmieniona (ona i jej dzieciak), to nikt mu tego nie przebaczy, łącznie z Mariel. Utrata Mariel do dla Toma całkowita klęska. Tak więc ratując lub usiłując uratować Larkin, poświęcił swoje dotychczasowe życie, szczęście i tak dalej. Poza tym szeryf pojął rozmiary swojej prywatnej klęski, w końcu chciał, aby ludzie i nowi ludzie żyli razem w pokoju, a ta idea właśnie została uśmiercona na jego oczach i, co gorsza, z jego udziałem. Naprawdę bardziej łopatologicznie wytłumaczyć reakcji Toma nie potrafię. Co do losu rodzących, rzecz jasna nikt nie wie i się nie dowie, bo dalszych odcinków po prostu nie ma.
      • Gość: Kratka Re: Inwazja IP: *.chello.pl 07.08.07, 13:26
        A, nie wszycy ludzie z portu znaleźli się w wodzie, nie wymaga to specjalnej uwagi - w końcu w hangarach kręciło się sporo osób, to naprawdę nie było niezauważalne. I to już koniec bajki.
        • lotta79 Re: Inwazja 07.08.07, 18:21
          Dzięki :) no wybacz do końca nie byłam przekonana, że szeryf to taka
          poczciwa chłopina ;)
    • galaxian1 w miejsce Inwazji - Surface - Pod powierzchnią 07.08.07, 22:03
      W miejsce Inwazji bedzie emitowany serial Surface.
      Do Inwazji oczywiscie sie nie umywa, ale w sumie mozna obejrzec, jest dosc
      zabawny i wakacyjny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka