ola9677 09.04.07, 13:30 Prosze napiszcie jakie sa tam warunki i co ze soba zabrac.Z gory dziekuje za odpowiedzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: Chirurgia dziecieca Prokocim 09.04.07, 16:04 Nie wiem na ile sytuacja zmieniła się(byłam tam 3 lata temu).Nie wiem co chcesz wiedzieć ale tak po krótce,możesz zostać z dzieckiem na noc(przy łózku na krzesełku)jest tam pokój gospodarczy z czajnikiem i wtedy była też mikrofalówka,obiady możesz wykupić w barze "gawęda" 2p.bo na parterze w barze"za witrażem" jest mały wybór i jest drogo.Jest porządna łazienka dla pacjentów ale wiadomo,że jak wchodzisz do niej z dzieckiem to sama też skorzystasz,rzeczy możesz przechowywać u pani w szatni,podręczne w szafeczce przy łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: Chirurgia dziecieca Prokocim 10.04.07, 19:34 Jak łazienka jest dla pacjentów, to rodzice nie powinni z niej korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabobak Re: Chirurgia dziecieca Prokocim 11.04.07, 10:14 popieram Dankę. Moja miała rota dzięki babci małej pacjentki która korzystała z ubikacji i łazienki dla pacjentów. Mamy pretensje, że nas rodziców nie szanuje personel, ale takim zachowaniem sami na to pozwalamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: Chirurgia dziecieca Prokocim 11.04.07, 17:49 W podziemiach szpitala jest łazienka dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś