sylwinka_b 11.04.07, 13:52 Czy ktoras z Was chodzi tam ze swoim dzieckiem? Zastanawiam sie nad proba z moja 2,5 latka. Warto, czy macie jakies doswiadczenia? Prosze o wszelkie opinie. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidma Re: Lalkowo - prosze o opinie 11.04.07, 14:50 nie byłam tam nigdy z małą ale w necie znalazłam to: www.lalkowo.krakow.pl/news.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: Lalkowo - prosze o opinie 11.04.07, 15:30 Mój synek przebywa tam od czasu do czasu po kilka godzin niejako w przechowalni. Nie mam innej alternatywy, ale jestem zadowolona. Miernikiem zadowolenia jest dla mnie póki co zadowolenia mojego synka, który dopomina sie o pójscie do przedszkola. Co mi się najbardzoej podoba, to że jest niewiele dzieci i kazde dziecko traktowane jest indywidualnie (ale może jest to reguła wszędzie, póki co nie mam przedszkolno - żłobkowego dośwaidczenia). No i dziewczyny zajmujące się dziecmi sa ciepłe i sympatyczne. Są rózne ciekawe zajęcia dla dzieci, jak dla mnie na pare godzin OK. Oczywiście nie ma tam ogródka, mojemu synkowi to nie przeszkadzało - jeden pokój jest wydzielony na taki plac zabaw z matami i tam mozna "szaleć", co w zupełności wystarczało. Ale tez ciekawa jestem innych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Lalkowo - prosze o opinie 23.04.07, 09:03 A ile taka przyjemność kosztuje? Tak za godzinę najlepiej, może zamiast ciągać małego wszędzie pobawiłby się w miłej atmosferze? Odpowiedz Link Zgłoś
lulla1 Re: Lalkowo - prosze o opinie 23.04.07, 15:33 we wrześniu było chyba 8zł za godzinę, chyba że się wykupi abonament to wtedy taniej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nawa Re: Lalkowo - prosze o opinie 23.04.07, 14:29 Też jestem ciekawa, ile sobie liczą za godzinę. I czy można u nich zostawić 1,5 rocznego szkraba? Odpowiedz Link Zgłoś
wiotok Polecam 01.06.07, 12:04 Oddalam tam synka jak mial 6 m-cy, byl najmlodszy, nie moglam znalezc zadnej opinii na forum, wiec dlatego pisze. Dzisiaj jest tam ostatni dzien, ale tylko dlatego ze dostalismy miejsce w zlobku. Byl tam 3 miesiace i byly to cudowne miesiace, opieka super, panie sympatyczne, zawsze przewiniety i czysty oraz usmiechniety. Jak mial gorsze dni to panie go przytulaly i nosily (jak taka byla potrzeba). DZieci max 15, ale zazwyczaj jest to do 10 w godzinach szczytu. Dla takiego maluszka jak moj to Pani byla jedna przez caly czas tylko dla niego. Koszt 7 PLN/godzine. Zazwyczaj sa tam dzieci w wieku 2-5 lat, do roku nie bylo nikogo oprocz mojego szkraba. Finansowo wychodzi tak jak niania, a oprocz tego ma kontakt z dziecmi i kontrole innych osob oraz kompetencja opiekunek. Jak macie pytania to piszcie - bardzo chetnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś