Dodaj do ulubionych

Przedszkole nr 162 na Odnowiciela

11.04.07, 23:08
Dzień dobry, poszukuję wiadomości o tym przedszkolu, jeśli ktoś ma jakieś
doświadczenia będę wdzięczna za opinie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chaber2005 Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 13.04.07, 13:21
      Ponawiam pytanie! Nie ma na forum Mam z Prądnika? Przedszkole wygląda
      sympatycznie, ale bardzo bym chciała spotkać kogoś kto ma tam dziecko.
      • politykaa Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 13.04.07, 16:33
        chaber2005 napisała:

> Ponawiam pytanie! Nie ma na forum Mam z Prądnika? Przedszkole wygląda
        > sympatycznie, ale bardzo bym chciała spotkać kogoś kto ma tam dziecko.

Wszystkie dzieci chodzą na Sudolską do 178smile
        • politykaa Może tylko 13.04.07, 16:55
          tyle, że plac zabaw w ogródku jest bezpośrednio obok ulicy Strzelców między
          rondem Polsadu a rondem Barei. Przez to w ogródku panuje spory hałas
          samochodów. Moje dzieci chodziły w wakacje przez miesiąc cała reszta chyba ok
          nie narzekalismile
          • chaber2005 Re: Może tylko 13.04.07, 19:24
            A dlaczego na Sudolską? Jakieś fajne przedszkole?
            Dzięki za odpowiedź, już myślałam że naprawdę nie ma nikogo z tamtych okolic.
            Ogródek - faktycznie w spalinach...
            • politykaa Re: Może tylko 13.04.07, 22:20
              chaber2005 napisała:

> A dlaczego na Sudolską? Jakieś fajne przedszkole?

Bardzo fajnesmile Nasze rejonowe najbliższesmile Jeteśmy zadowoleni starszy w tym
              roku już do szkoły do dwójki oczywiście. A młodszy dalej w tym przedszkolusmile
              • lidma Re: Może tylko 27.04.07, 14:29
                właśnie dziś dowiedziałam się że przyjęto moją córe właśnie tam, podnosze wątek
                bo strasznie sprzeczne opinie o tym przedszkolu słysze....
                • chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 14:41
                  gdzie? Na Odnowiciela czy na Sudolską?
                • politykaa Re: Może tylko 27.04.07, 15:43
                  lidma napisała:

> właśnie dziś dowiedziałam się że przyjęto moją córe właśnie tam, podnosze
                  wątek
                  >
                  > bo strasznie sprzeczne opinie o tym przedszkolu słysze....

Sprzeczne opinie są o każdym żłobku, przedszkolu, szkole, osiedlu, sklepie,
                  samochodzie, żonie, mężu, kościele, księdzu itd. itd.smile

Jestem zadowolony z przedszkola z poziomu nauczania (syn w zerówce czyta bez
                  kłopotu, pisze wprawdzie często z błędami ale pisze sam mimo że w domu nie
                  uczyliśmy czytać i pisać)

Angielski oczywiście osobno płatny, ale dobrze robiony dwa razy w tygodniu
                  starszy na francuski też chodzi.

Ogród duży z drzewami. Zajęcia ciekawe, aktualnie czterolatek ma zajęcia z
                  segregowania śmieci dokłądnie wie jaki pojemnik jaki kolor i co do niego
                  wrzucaćsmile A starszy jest na zielonym przedszkolu w Ochotnicy Górnej cały
                  tydzieć z super palenm zajęć (wczoraj nawet mieli diskotekę a dzisiaj
                  pożegnalne ognisko z kolacjąsmile

Pytaj będę odpowiadałsmile

Ps. Problem przedszkola często siedzi w głowie rodziców. Dzieci są zadowolone,
                  ale rodzice nie!
                  • chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 16:58
                    Politykaa, piszesz o przedszkolu na Odnowiciela czy na Sudolskiej?
                    Mój synek od września na Odnowiciela - jak corka Lidmy smile, a ja nic o nim nie
                    wiem. To co piszesz brzmi fajnie, a jak panie? Miłe? Kontaktowe? Mozesz się od
                    nich dowiedzieć jak dziś dziecko się zachowywało, czuło, bawiło? Nie ma
                    przypadków krzyków na dzieci? Przypuszczam że jest 1 pani na grupę?
                    • chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 17:01
                      Oj kurczę, teraz doczytałam, że to o Sudolskiej... Sorki, cały wątek czytałam
                      juz chwilę temu, a teraz tylko te ostatnie wpisy, i myślałam że to ktoś inny
                      pisze smile przepraszam za zamęt!
                      • lidma Re: Może tylko 27.04.07, 17:30
                        martwie się bo doszły mnie słuchy że tam nienajlepiej z higieną....
                        • chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 20:07
                          Z higieną? W jakim sensie?
                          Jestem ciekawa każdej opinii, oczywiście wiem, że będą takie i takie o kazdej
                          placówce, jak pisał politykaa - ale chciałabym usłyszeć jak najwięcej o tym
                          przedszkolu, bo nie znam nawet tamtej okolicy, ani nie mam znajomych wsrod Mam
                          dzieci stamtąd, dopiero tam zamieszkam. Na pierwszy - i drugi - rzut oka
                          przedszkole wyglądało sympatycznie, ale jakies wiadomości od użytkowników
                          przydałyby się...
                          • lidma Re: Może tylko 27.04.07, 21:32
                            rozmawiałam z kilkoma mamami i okazało się ze nie pilnuje się tam mycia rąk i
                            dzieci miały gliste..... na skargi rodziców pani odpowiedziała że nie może z
                            kazdym dzieckiem indywidualnie chodzić do wc, zwłaszcza że nie zawsze wie że
                            dziecko wogóle poszło do toalety
        • lidma Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 27.04.07, 15:49
          chorobcia tylko córka się dostała na odnowiciela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka