chaber2005 11.04.07, 23:08 Dzień dobry, poszukuję wiadomości o tym przedszkolu, jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaber2005 Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 13.04.07, 13:21 Ponawiam pytanie! Nie ma na forum Mam z Prądnika? Przedszkole wygląda sympatycznie, ale bardzo bym chciała spotkać kogoś kto ma tam dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 13.04.07, 16:33 chaber2005 napisała: > Ponawiam pytanie! Nie ma na forum Mam z Prądnika? Przedszkole wygląda > sympatycznie, ale bardzo bym chciała spotkać kogoś kto ma tam dziecko. Wszystkie dzieci chodzą na Sudolską do 178 Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Może tylko 13.04.07, 16:55 tyle, że plac zabaw w ogródku jest bezpośrednio obok ulicy Strzelców między rondem Polsadu a rondem Barei. Przez to w ogródku panuje spory hałas samochodów. Moje dzieci chodziły w wakacje przez miesiąc cała reszta chyba ok nie narzekali Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: Może tylko 13.04.07, 19:24 A dlaczego na Sudolską? Jakieś fajne przedszkole? Dzięki za odpowiedź, już myślałam że naprawdę nie ma nikogo z tamtych okolic. Ogródek - faktycznie w spalinach... Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Re: Może tylko 13.04.07, 22:20 chaber2005 napisała: > A dlaczego na Sudolską? Jakieś fajne przedszkole? Bardzo fajne Nasze rejonowe najbliższe Jeteśmy zadowoleni starszy w tym roku już do szkoły do dwójki oczywiście. A młodszy dalej w tym przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Może tylko 27.04.07, 14:29 właśnie dziś dowiedziałam się że przyjęto moją córe właśnie tam, podnosze wątek bo strasznie sprzeczne opinie o tym przedszkolu słysze.... Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 14:41 gdzie? Na Odnowiciela czy na Sudolską? Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Re: Może tylko 27.04.07, 15:43 lidma napisała: > właśnie dziś dowiedziałam się że przyjęto moją córe właśnie tam, podnosze wątek > > bo strasznie sprzeczne opinie o tym przedszkolu słysze.... Sprzeczne opinie są o każdym żłobku, przedszkolu, szkole, osiedlu, sklepie, samochodzie, żonie, mężu, kościele, księdzu itd. itd. Jestem zadowolony z przedszkola z poziomu nauczania (syn w zerówce czyta bez kłopotu, pisze wprawdzie często z błędami ale pisze sam mimo że w domu nie uczyliśmy czytać i pisać) Angielski oczywiście osobno płatny, ale dobrze robiony dwa razy w tygodniu starszy na francuski też chodzi. Ogród duży z drzewami. Zajęcia ciekawe, aktualnie czterolatek ma zajęcia z segregowania śmieci dokłądnie wie jaki pojemnik jaki kolor i co do niego wrzucać A starszy jest na zielonym przedszkolu w Ochotnicy Górnej cały tydzieć z super palenm zajęć (wczoraj nawet mieli diskotekę a dzisiaj pożegnalne ognisko z kolacją Pytaj będę odpowiadał Ps. Problem przedszkola często siedzi w głowie rodziców. Dzieci są zadowolone, ale rodzice nie! Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 16:58 Politykaa, piszesz o przedszkolu na Odnowiciela czy na Sudolskiej? Mój synek od września na Odnowiciela - jak corka Lidmy , a ja nic o nim nie wiem. To co piszesz brzmi fajnie, a jak panie? Miłe? Kontaktowe? Mozesz się od nich dowiedzieć jak dziś dziecko się zachowywało, czuło, bawiło? Nie ma przypadków krzyków na dzieci? Przypuszczam że jest 1 pani na grupę? Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 17:01 Oj kurczę, teraz doczytałam, że to o Sudolskiej... Sorki, cały wątek czytałam juz chwilę temu, a teraz tylko te ostatnie wpisy, i myślałam że to ktoś inny pisze przepraszam za zamęt! Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Może tylko 27.04.07, 17:30 martwie się bo doszły mnie słuchy że tam nienajlepiej z higieną.... Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: Może tylko 27.04.07, 20:07 Z higieną? W jakim sensie? Jestem ciekawa każdej opinii, oczywiście wiem, że będą takie i takie o kazdej placówce, jak pisał politykaa - ale chciałabym usłyszeć jak najwięcej o tym przedszkolu, bo nie znam nawet tamtej okolicy, ani nie mam znajomych wsrod Mam dzieci stamtąd, dopiero tam zamieszkam. Na pierwszy - i drugi - rzut oka przedszkole wyglądało sympatycznie, ale jakies wiadomości od użytkowników przydałyby się... Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Może tylko 27.04.07, 21:32 rozmawiałam z kilkoma mamami i okazało się ze nie pilnuje się tam mycia rąk i dzieci miały gliste..... na skargi rodziców pani odpowiedziała że nie może z kazdym dzieckiem indywidualnie chodzić do wc, zwłaszcza że nie zawsze wie że dziecko wogóle poszło do toalety Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Przedszkole nr 162 na Odnowiciela 27.04.07, 15:49 chorobcia tylko córka się dostała na odnowiciela Odpowiedz Link Zgłoś