aishka2307 22.05.07, 21:39 Mam problem. Potrzebuje zrobić zdjęcie biometryczne do paszportu mojej córeczce. Dziecko ma 10miesięcy. Może ktoś wie, gdzie w Krakowie jest dobry i cierpliwy fotograf, który mógłby takie zdjęcie zrobic. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilia39 Re: Foto dziecka do paszportu, gdzie? 22.05.07, 22:09 ja robiłam na kobierzyńskeij koło Korala, podobne w urzędzie robię nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Foto dziecka do paszportu, gdzie? 23.05.07, 08:21 a ja najbardziej polecam w biurze paszportowym....my tam robilismy slyszalam ze czasem odrzucaja ludziom zdjecia...wiec trzeba isc do dobrego fotografa ktory zna dobrze zasady dla tych nowych paszportow... Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: Foto dziecka do paszportu, gdzie? 23.05.07, 09:40 Najlepiej zrobić na miejscu, w biurze paszportowym na Sebastiana.Zajmujesz sobie kolejkę, robisz opłaty, wypełniasz wnioski i robisz zdjęcia.Pracuje tam taki sympatyczny pan, który z niejednym takim maluchem miał do czynienia i napewno ma sposób jak mu zrobic zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 dzięki 23.05.07, 12:45 super nie przypuszczałam, że zdjęcie mozna zrobić na miejscu. Na pewno skorzystam z tej opcji. Wcale nie uśmiechało mi się bieganie gdzieś za zdjęciami. Mąż się ucieszy, że wszystko załatwimy w jednym miejscu, nie będzie musiał brać wolnego, tylko na 2h zwolni sie z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś