bneider 11.06.07, 09:49 Czy w Krakowie mozna gdzieś zrobić echo serca dziecka, oprócz amicoru (długi termin). Może ktoś robił je "na fundację" w Prokocimiu u doc Rudzińskiego i ma do niego kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gika_gkc Re: gdzie echo serca 11.06.07, 11:42 prywatnie na ul. urzędniczej 55 koszt 100 zl - umawiasz się telefonicznie i idziesz za dzień lub 2 nie pamiętam nazwiska lekarza, ale mogę sprawdzić w domu na naszym wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
bneider Re: gdzie echo serca 11.06.07, 11:57 Dziękuję bardzo, jak będziesz mogła sprawdzić to bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
bneider do gika-gkc 11.06.07, 12:26 Bardzo jeszcze proszę o numer telefonu na Urzędniczą, nie mogę znaleźć? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichasia Re: gdzie echo serca 11.06.07, 12:34 Witam, Polecam doc. Szydłowskiego. Badanie można zrobić w Kardiodencie na Królewskiej www.kardiodent.medi.net.pl/index.html. Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
dorfi123 Re: gdzie echo serca 11.06.07, 18:27 Popieram. Też byłam tam z dzieckiem. W dodatku pan doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gika_gkc Re: gdzie echo serca 11.06.07, 19:54 właśnie sprawdziłam i my też byliśmy u doktora Szydłowskiego )) tylko właśnie na Urzędniczej 55 - on przyjmuje w tym samym lokalu co dr Romanek niestety nie mam telefonu na tą Urzędniczą więc może sprobój w kariodencie zalinkowanym przez Mamemichasia uzyskać jego numer i się umowić )) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_malgorzata Re: gdzie echo serca 11.06.07, 20:52 robiłam w prokocimiu u doc. Rudzińskiego odpłatnie, trzeba zadzwonic do szpitala i poprosic dział usług płatnych Odpowiedz Link Zgłoś