tygrysek75 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 05.02.08, 19:30 Polecam dr Zbigniewa Nowackiego, pediatra-alergolog. Gość świetny, choć niezbyt tani. Przyjmuje w gabinecie na ul. Masarskiej. Mojego dzieciaka wyprowadził z ciężkiej alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 05.02.08, 20:08 A ja mam wrazenie ze P. Nowacki jest juz tak popularnym lekarzem, ze 'jedzie' na opini. Wyleczenie mojej corki z kataru kosztowalo mnie 700zl. A wizyta polegala na osluchaniu, sciagnieciu kataru u innego lekarza (20zl) i stwierdzeniu, zebym przyszla za 3 dni na kontrol. Faktycznie, sam lekarz bardzo sympatyczny, z dobrym podejsciem do dzieci, ale nie ma czasu dla rodzicow aby na spokojnie wytlumaczyc o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 06.02.08, 13:22 Byliśmy u niego , i niczego nowego się nie dowiedzieliśmy, mało tego pan doktor w czasie naszej kilkuminutowej wizyty wychodził z 6 razy do innego gabinetu i co chcwilę dzownił telefon , który rzecz jasna odbierał. Facet podejście ma do dzieci tutaj zastrzeżeń niemam ale uważam że nie wart tyle kasy. Teraz chodzimy do bardzo fajnej pani doktor na Centrum B bodajże . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 11.02.08, 22:13 kasa i sterydy- to jego ulubione zabawkiDD a serio - ma jakies wyczucie, ale metoda leczenia etc mi nie odpowiadala (no ale moja corka alergii wg pana dr nie miala, choc ja jestem prawie przekonana, ze ma Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 05.02.08, 21:39 dr. Mamert Milewski, al. Słowackiego 39, kiedys tam był numer 6330175. To lekarz moich znajomych, są bardzo zadowoleni, ja byłam raz bo okazało się, że to nie alergia. Odpowiedz Link Zgłoś
maka2003 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 06.02.08, 16:16 Ja byłamu u polecanej na tym forum dr Jedynak Wąsowicz w LUX MEDzie i jestem baaaardzo zadowolona. Mam dziecko z niepełnosprawnością sprzeężoną i z wieloma problemami (padaczka, problemy gastrologiczne), leczone jest wielokierunkowo, a pani doktor wzięła to wszystko pod uwagę. Bardzo miła i fachowa osoba. pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 07.02.08, 12:16 Violes, a piszesz o dr Nowackim? Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 11.02.08, 20:35 Tak to Nowacki .Przyjmuje w takiej przychodni koło galerii kazimierz . Odpowiedz Link Zgłoś
m_oments Violes 11.02.08, 23:27 a do kogo chodzisz na centrum B? miałabym bliziutko - gdybyś mogła podesłać namiary Odpowiedz Link Zgłoś
anajas Re: Violes 19.02.08, 11:18 Podłączam się do pytania o poradnię na Centrum B! Mam wizytę za dwa tygodnie do dr Ratajczak, nie wiem czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 12.02.08, 08:21 Wita,.od trzech lat chodzę z dziećmi do pulmonologa-alrgologa dr.Lisa,jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nautika1 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 04.03.08, 09:47 Ma ktoś kontakt do dr Lisa? W jakie dni i godziny przyjmuje?Na tel. stacjonarny nie mogę się dodzwonic... Odpowiedz Link Zgłoś
damina Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 19.02.08, 11:34 Witam, przeczytałam właśnie o dr. Ratajczak.Kiedyś przyjmowała w mojej przychodni rejonowej stąd ją znam. Natomiast znajoma jezdzi z dzieckiem do niej z alergią i jest bardzo zadowolona.Przede wszystkim nie spieszy się ,ma czas na spokojną rozmowę i jest ponoć skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anajas Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 20.02.08, 12:14 Dzięki bardzo Damina, uspokoiłaś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz701 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 10.02.17, 12:19 Czy ktoś korzystał z usług lekarzy alergologów przyjmujących w Allmedis w Krakowie? Adres ich stronki www.allmedis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz701 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 10.02.17, 12:20 Czy ktoś korzystał z usług lekarzy alergologów przyjmujących w Allmedis w Krakowie? Adres ich stronki www.allmedis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
illo-lolo Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 26.02.17, 12:15 Polecam lekarzy z allmedisu, placówka niewielka, nowa, lekarze z doświadczeniem szpitalnym i praktycznym. Korzystałam z usług lekarzy, pełny profesjonalizm, możliwość zrobienia badań- testów skórnych, oddechowych i spirometrii na miejscu. Alergolog wykazał zainteresowanie moim problemem, udzielił porady fachowej, zlecił dodatkowe badania i przedstawił mi plan leczenia obecnego i po wynikach badań. Ponadto miła atmosfera i życzliwi lekarze. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_93 Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 27.02.17, 15:14 Również korzystałam z usług Allmedis i gorąco polecam: uprzejmi lekarze, dobrze przeprowadzony wywiad oraz kompleksowe badania pozwalające na poznanie przyczyn alergii, a także dokładne przedstawienie możliwości leczenia i ich wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_jakubiak Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 01.03.17, 18:25 Bardzo polecam Allmedis w Krakowie! Lekarze mają tam ogromną wiedzę i umiejętności! Mają bardzo dobry kontakt z pacjentami! Jednym słowem: pełen profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
renata-lisieca Re: Dobry alergolog w Krakowie - polecicie kogoś? 12.05.17, 14:04 ramydada2 napisał(a): > Ja chodzę do CMP na Komorowskiego, bo mają najkrótsze kolejki i można zrobić od > razu testy. Ja też w centrum medycyny profilaktycznej w Krakowie byłam u alergologa i polecam Odpowiedz Link Zgłoś