panna_dziewanna 30.03.08, 00:44 Kobitki, napiszcie proszę czy kupujecie w takich sklepach, a jeśli tak to jakich? Jakie macie doświadczenia? Przy małym dzieciaki ciężko mi znaleźć czas na zakupy w normalnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kumakk Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 30.03.08, 20:31 ja kupuje w Almie - jeszcze sie na nich nie zawiodlam, dostawa wg zyczen, wybor duzy. www.alma24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 30.03.08, 20:44 jest jeszcze www.e-kefirek.pl i www.ziko.pl ziko czasem czegoś zapomina przywieźć ;-( ale nie liczy za to na paragonie na szczęście tak jakby po prostu kawałek zamówienia szedł w kosmos a nie do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
wiotok Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 31.03.08, 10:04 czesc, ja kupuje w ziko, bo maja najlepsze ceny Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 31.03.08, 19:56 jeszcze a propos Almy - czesci zamowienia nie tylko nie ida w kosmos, ale kazdorazowo pracownik dzwoni do mnie i informuje, jezeli czegos nie ma i pyta czy dac cos w zamian (wieksze/mniejsze opakowanie, inny producent itd), co juz pare razy uratowalo mi tylek. I robili tak nawet jak zaznaczylam na formularzu, zeby nie dawac niczego jezeli nie ma danego produktu. Tyle, ze nie bylo akurat tych konkretnych jajek i zurku - a to byly zakupy przedswiateczne ))) Cale szczescie, ze pracownik mial refleks i jednak zadzwonil Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Alma!!! 01.04.08, 10:37 Jest super. Dzwonią w razie braku towru, wnoszą. Jestem zadowolona Podobno jeszcze Kefirek ma sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 01.04.08, 19:16 kupowałam w ziko, byłam zadowolona, nic nie trafiało "w kosmos", odkąd wozi alma kupuje u nich, bo znam towary ze sklepu i łatwiej mi sobie wyobrazić co otrzymam jak zamówię np. parówki panieńskie generalnie jestem zadowolona i juz nie wyobrażam sobie spożywczych zakupów inaczej Z różnic między tymi sklepami to jeszcze to, że ziko faktycznie ma ciut taniej, w almie za to można zapłacić kartą (w domu). Poza tym wydaje mi się, że alma ma szerszy asortyment. Ale ziko tez byli ok w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
greenwitch Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 02.04.08, 12:04 Robie zakupy w alma24.pl. Nie zdarzyla mi sie dostawa bez drobnej pomylki, choc z jakosci towarow (zawsze swieze mieso i owoce !!) jestem bardzo zadowolona. Pomylki, jakie mi sie zdarzaly to m.in. 2 czekolady zamiast jednej (i fizycznie i na rachunku), ser zolty za 46/kg zl a naliczone 60/kg, parowki panienskie a na opakowaniu naklejka za boczek sporo drozszy. Raz potrzebowalam kupic pieczarki, pomyslalam wiec, ze zrobie przy okazji duze zakupy - przywiezli wszystko procz grzybow - musialam sie ubrac i leciec do sklepu.... Oczywiscie po mojej uwadze, ze naliczono mi kilka razy za duzo, zostalam przeproszona i poproszona o zatrzymanie naklejek z produktow i paragonu w celu zwrocenia mi pieniedzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 02.04.08, 12:23 ja nigdy nie sprawdzałam... dzisiaj maja przywieźć to chyba przestudiuję rachunek i zawartość toreb... A tak przy okazji - nie wiecie czy mozna z tym rachunkiem podejść do sklepu i nabić punkty na kartę Almy? Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 02.04.08, 12:31 w ziko jak zmawiałam żarełko pod kątem chrzcin to mi majonezu zapomnieli przywieźć do sałatki ;-( i musiałam lecieć i tak do sklepu, a chodziło o oszczędność czasu i nie wychodzenie z domu jak zadzwoniłam z reklamacją (to była sobota), to powiedzieli, że mają dużo zamówień i dopiero w poniedałek przywiozą i tak skończyłam zamawiać u nich koleżanka też czegoś nie dostała i zrezygnowała na plus - nie mieli jakiejś zamówionej wędliny i zadzwonili, czy dać inną Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 02.04.08, 13:38 jeszcze tego nie robiłam, ale podobno tzreba podac numer karty przy zamowieniu (w internecie) i nabiją te punkty Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: internetowe sklepy z żywnością w Krakowie 02.04.08, 14:35 dziekuję bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś