olkaa80 20.05.08, 16:42 dziękuje za wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igakinga Re: szukam prywatnego żłobka w okolicach Kurdwano 20.05.08, 21:23 Nie wiem dokladnie, czy to zlobek, ale tak mnie dzis wlasnie zapytal na ulicy taksowkarz, wiec tu spytaj: ul; Daliowa numer chyba 4. Blok gdzie na dole jest apteka. Okolice petli tramwajowej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: szukam prywatnego żłobka w okolicach Kurdwano 21.05.08, 12:51 Smerfy to przedszkole, przyjmują dzieci które skończyły 2,5 roku ( oczywiście jeśli są miejsca), odpieluchowane. Na Daliowej: www.7zyczen.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: szukam prywatnego żłobka w okolicach Kurdwano 21.05.08, 14:07 to chyba jest w bloku ,prawda ?/ bo ja mam ten blok obok swojego , widzialam dekoracje w oknach i zastanawialam sie co tam jest a co do przedszkola Smerfy to jak chodził mój syn byly dzieci w pampersach również , moze teraz sie cos zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: szukam prywatnego żłobka w okolicach Kurdwano 21.05.08, 15:12 nie wiem jak byuo, ale jak pytałam teraz to tak mi Pani powiedziała, mój synek dostał się akurat do żłobka, ale od tego prywatnego na Daliowej odstraszyła mnie cena, bo za taką mogłabym mieć opiekunkę. Odpowiedz Link Zgłoś