robin81 03.06.08, 16:45 moze macie jakas niezawodna sprzedawczynie co zna sie na rzeczy?albo jakas pani gorseciarka czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 17:03 INTIMO - Wysłouchów 3 )) Całe krakowskie lobby biuściastych tam się zaopatruje. Panie sprzedawczynie wiedzą co i jak, są cierpliwe jak anioły, a i ceny nie są z księżyca. Ja mam strasznie daleko, ale zawsze było warto pojechać. Poza tym jak już masz sprawdzony fason i rozmiar to można zamówić przez internet. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 17:56 mam ten sklep niedaleko swojego domu , polacam z czystym sumieniem obsługa rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:06 kurcze mieszkam osiedle obok kurdwanowa.a ten sklep jakos latwo znalezc?od bujaka sie wjezdza? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 11:38 ja też tam specjalnie pojechałam (dla mnie to wyprawa, nie moje rejony), bo na Lobby małobiuściastych też polecają ten sklep i obsługa naprawdę super, mam dobrze dobrany stanik Niestety było to w sobotę i rzeczywiście było dużo pań. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:23 wjazd od Halszki w Wysłouchów po lewej stronie są nowe bloki ( na początku ), trzeba wejść troszkę głębiej i ten sklep jest w którymś z bloków , całkiem niepozorny , najlepiej wpisz w mapę google ulicę i nr i bedziesz wiedziala jak dojechać Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:45 juz znalazlam.bloki kojarze wiec znajde bez problemu.nie mialam pojecia ze tak blisko mnie jest rozwiazanie mojego problemu z stanikami jakie godziny polecacie?tzn kiedy jest malo klientek? zaraz jak sie otworza?a moze sobota?dziekuje bardzo za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 19:01 Jeśli mieszkasz w pobliżu to zdecydowanie nie sobota - wtedy jest tłum. Lepiej w tygodniu - czynny 11-18 (sobota 11-14) Dziewczyny chętnie pomogą, wyjaśnią wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 19:03 ja chodze ok 16 , i jest luz Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 22:28 a mają tam Triumpha? Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:07 chyba nie, zreszta wejdz na ich strone netową ja u nich kupuję Freye Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:30 nie, na szczescie Za to maja swietne brytyjczyki. Jakosc i wzornictwo nieporownywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:39 to kiepsko;-(((ja mam ukochany model którego już nikt mi sprowadzić nie chce;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:44 no mi tez w ogóle nie podchodzi ta marka brytyjczyki rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 01:23 no ja wiem ale mam ulubiony model, niestety niedostępny w sklepach już. No i rozmiar dość nietypowy Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 09:05 Parę polskich biustonoszy się znajdzie, ale głównie "brytyjczyki" - 90%. A nietypowy rozmiar to specjalność sklepu. 60E - nie ma sprawy, 65DD, a może 70FF albo 75H? To jedyny sklep w Krakowie gdzie takie rozmiary znajdziesz bez problemu. (70 i 75 z dużymi miseczkami z firmy Dalia można jeszcze znaleźć w jednym ze sklepów w GK) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 10:29 dobre, może się przejadę jeśli warto.Potrzebuję Push-upów 70 i 75 a;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 13:02 przejedz sie, przejedz, a juz nic nie bedzie takie jak przedtem ;> Tylko pytaj o pania Joasie, wlascicielke - ona pomoze przy kazdym problemie. Tylko sie nie zdziw, bo brytyjska numeracja jest troche inna i moze wyjdziesz ze stanikiem 65F na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 19:13 kumakk napisała: > Tylko sie nie zdziw, bo brytyjska numeracja jest troche inna i moze wyjdziesz ze stanikiem 65F na przyklad Wszystko możliwe. Ja weszłam z 75DD a wyszłam z 65G ). I jestem bardzo zadowolona. Mają też sensowne kostiumy kąpielowe. Nareszcie nie muszę kupować dwóch kompletów żeby dobrać dużą górę i mały dół. Kupuje się osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 15:13 weronka77 napisała: > dobre, może się przejadę jeśli warto.Potrzebuję Push-upów 70 i 75 a;- > ) Takich kilka też się znajdzie. Ale nie liczyłabym na to, że uda ci się je kupić. No chyba, że będziesz się bardzo upierać, bo klient nasz pan. I nikt siłą nie ubiera w rozmiar 60-65. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 23:32 dobra poproszę o dokłądne namiary i telefon) Da ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 05.06.08, 07:24 Mówisz - masz. Nawet więcej www.intimo4you.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Kasperski mi nie otworzy;-( 05.06.08, 11:00 zatem prosze o wpisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
m_oments Re: Kasperski mi nie otworzy;-( 05.06.08, 11:04 Sklep Intimo4you.com ul. Wysłouchów 3, 30-611 Kraków Zapraszamy w godz: pn-pt 11:00-18:00 sobota 11:00-13:30 Kontakt: (pn-pt od 11:00-18:00) Telefon (012) 353-44-59 sklep@intimo4you.com Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 bylam,zobaczylam,przymierzylam,za mowilam 05.06.08, 15:11 z 70D wskoczylam w 65F i to w miekki biustonosz(o czym wczesniej bym w zyciu nie pomyslala!).zapomnialam sie jedynie zapytac jaka to faktyczna rozmiarowka na polskie rozmiary.nie bylo odpowiadajacego mi koloru i musze czekac 3tyg az panie sprowadza.dzieki dziewczyny za super namiar! Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 16:24 Zaczyna się od czterdziestu paru złotych, a najdroższy widziałam za 350,- Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 19:34 To rewelacja! Jadę.Taniej niż w BoS Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 20:57 BOŚ się chyba wycofuje z Freya - "nietypowych" rozmiarów wybór u nich kiepski. W Intimo nawet jak nie będzie z modelu koloru lub rozmiaru to można zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 21:56 Ale Chantelle i Lise Charmel mają nadal Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 22:09 Tylko Chantelle nie ma obwodów poniżej 70 a ceny spore. Ale jak ktoś lubi tę firmę to jeszcze na Wiślnej, idąc od rynku po prawej stronie jest sklepik - nie pamiętam dokładnie nazwy ale jakiś outlet gdzie można pytać o ich staniki. (na wystawie chyba jest manekin z biustonoszem) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: bylam,zobaczylam,przymierzylam,za mowilam 05.06.08, 16:57 65F to dokładniej 30F brytyjskie lub 65G polskie ( o ile dobrze przeliczyłam miseczki - w polskiej rozmiarówce nie ma podwójnych literek. ) Teoretycznie. Bo o ile miseczk D jest na taki sam obwód, to w brytyjskiej idą co cal (czyli ok.2,5cm) a polskiej co 2cm. Zapraszam jeszcze na Lobby Małobiuściastych (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580) i Lobby Biuściastych. (nie mam zapisanego linku ale z jednego na drugi można przejść bez problemu) A warto bo jest tam dużo informacji o stanikach i producentach i innych. Np pojawił się kolejny polski producent Milena, która wypuściła w tym tygodniu 60 i 65 (niestety tylko dwa modele push up i półusztywniany), ale na jesień zamierza poszerzyć oferte. Tu ich strona ze sklepem: www.milena-bielizna.pl/shop Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk do Weronki 06.06.08, 22:38 jasne, ze taniej niz w BOS i nikt ciemnoty nie wciska. Co Ci szkodzi - podjedz kiedys, zapytaj o pania Joanne (i powiedz, ze Cie przysyla Kumak). I zapytaj co Ci moze fajnego zaproponowac I zarezerwuj Sobie z godzinke, bedzie faaajnie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: do Weronki 07.06.08, 00:52 o jak miło Z pewnością się wybiorę Dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 07.06.08, 23:04 Ale sie ciesze ze tu trafilam! Nie pamietam kiedy ostatni raz mialam na sobie cos co zupelnie spelnialo moje oczekiwania! Na pewno sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ta.lala Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 16.11.08, 16:50 a jak na wysłouchów 4 dojechać komunikacja miejską z centrum? Albo po prostu jaki autobusy tam jeżdżą? Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 16.11.08, 18:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 albo tez na siostrzane forum malobiusciastych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580. Skarbnica wiedzy! I jeszcze tutaj: stanikomania.pl/ Znajdziecie tam wszystko co potrzeba, zeby dobrac rozmiar, znalezc odpowiedni fason, forumki sa zyczkiwe i na pewno pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 16.11.08, 20:48 z centrum tramwajkiem 6, 24, 34 autobusem 179, 174, 184, 204 Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 17.11.08, 21:16 polecam stronke: www.figleaves.com ceny srednio polowe nizsze niz w polskich sklepach.plus ze towar zwykle dostaje w ciagu tygodnia od zlozenia zamowienia Odpowiedz Link Zgłoś
iberka INTIMO 17.11.08, 09:32 jao,że mieszkam za rogiem wybrałam się do tak polecanego miejsca i co??? jedna z pracownik pytala drugiej o wszystko (może jakas nowa?); ja określiłam swoje wymagania i czekałam. Chciałam czarny dostałam wszystkie różowości i zieloności z czerwienią. No ale nic, podobno można zamowić inny kolor. Zatem mierzyłam cierpliwie. Zamówiłam wybrany model, cena 275 (!!!) i było to 9 sieprnia. Dziś mamy 17 listopad i Pani nie raczyły zadzwonić, napisać...ciiisza. więcej na pewno tam nie pójdę. A biustonosz świetny kupiłam w Łebie, zupełnie przypadkowo. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: INTIMO 17.11.08, 21:28 pewnie trafilas na nowa pracownice. Zajrzyj jak bedzie wlascicielka Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: INTIMO 18.11.08, 12:51 była właścicielka i była ta młoda dziwczyna, zamówienie przyjęła właścicielka. Niestety jestem zniesmaczona tym jak mnie potraktowano. O nowego klienta dba się tak jak o stałego, trudno. Zamawiam w sieci i wszystko jest ok...ale nie w intimo Iza Odpowiedz Link Zgłoś