Dodaj do ulubionych

kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w krak?

03.06.08, 16:45
moze macie jakas niezawodna sprzedawczynie co zna sie na rzeczy?albo
jakas pani gorseciarka czy cos?
Obserwuj wątek
    • kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 17:03
      INTIMO - Wysłouchów 3 smile))
      Całe krakowskie lobby biuściastych tam się zaopatruje. Panie sprzedawczynie
      wiedzą co i jak, są cierpliwe jak anioły, a i ceny nie są z księżyca. Ja mam
      strasznie daleko, ale zawsze było warto pojechać.
      Poza tym jak już masz sprawdzony fason i rozmiar to można zamówić przez
      internet. Polecam.
      • bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 17:56
        mam ten sklep niedaleko swojego domu , polacam z czystym sumieniem
        obsługa rewelacyjna smile
        • robin81 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:06
          kurcze mieszkam osiedle obok kurdwanowa.a ten sklep jakos latwo
          znalezc?od bujaka sie wjezdza?
      • loola_kr Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 11:38
        ja też tam specjalnie pojechałam (dla mnie to wyprawa, nie moje
        rejony), bo na Lobby małobiuściastych też polecają ten sklep i
        obsługa naprawdę super, mam dobrze dobrany stanik smile
        Niestety było to w sobotę i rzeczywiście było dużo pań.
    • bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:23
      wjazd od Halszki w Wysłouchów po lewej stronie są nowe bloki ( na
      początku ), trzeba wejść troszkę głębiej i ten sklep jest w którymś
      z bloków , całkiem niepozorny , najlepiej wpisz w mapę google ulicę
      i nr i bedziesz wiedziala jak dojechać smile
      • robin81 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 18:45
        juz znalazlam.bloki kojarze wiec znajde bez problemu.nie mialam
        pojecia ze tak blisko mnie jest rozwiazanie mojego problemu z
        stanikamibig_grin jakie godziny polecacie?tzn kiedy jest malo klientek?
        zaraz jak sie otworza?a moze sobota?dziekuje bardzo za podpowiedz
        • anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 19:01
          Jeśli mieszkasz w pobliżu to zdecydowanie nie sobota - wtedy jest tłum. smile
          Lepiej w tygodniu - czynny 11-18 (sobota 11-14)
          Dziewczyny chętnie pomogą, wyjaśnią wątpliwości.
          • bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 19:03
            ja chodze ok 16 , i jest luz smile
            • weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 22:28
              a mają tam Triumpha?
              • bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:07
                chyba nie, zreszta wejdz na ich strone netową
                ja u nich kupuję Freye
              • kumakk Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:30
                nie, na szczescie smile Za to maja swietne brytyjczyki. Jakosc i wzornictwo
                nieporownywalne.
                • weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:39
                  to kiepsko;-(((ja mam ukochany model którego już nikt mi sprowadzić
                  nie chce;-((((
                • bsl Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 03.06.08, 23:44
                  no mi tez w ogóle nie podchodzi ta marka
                  brytyjczyki rządzą big_grin
                  • weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 01:23
                    no ja wiem ale mam ulubiony model, niestety niedostępny w sklepach
                    już. No i rozmiar dość nietypowywink
                    • anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 09:05
                      Parę polskich biustonoszy się znajdzie, ale głównie "brytyjczyki" - 90%.
                      A nietypowy rozmiar to specjalność sklepu. wink 60E - nie ma sprawy, 65DD, a może
                      70FF albo 75H? To jedyny sklep w Krakowie gdzie takie rozmiary znajdziesz bez
                      problemu. (70 i 75 z dużymi miseczkami z firmy Dalia można jeszcze znaleźć w
                      jednym ze sklepów w GK)
                      • weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 10:29
                        dobre, może się przejadę jeśli warto.Potrzebuję Push-upów 70 i 75 a;-
                        )
                        • kumakk Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 13:02
                          przejedz sie, przejedz, a juz nic nie bedzie takie jak przedtem ;>
                          Tylko pytaj o pania Joasie, wlascicielke - ona pomoze przy kazdym problemie.
                          Tylko sie nie zdziw, bo brytyjska numeracja jest troche inna i moze wyjdziesz ze
                          stanikiem 65F na przyklad smile
                          • kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 19:13
                            kumakk napisała:

> Tylko sie nie zdziw, bo brytyjska numeracja jest troche inna i moze wyjdziesz
                            ze stanikiem 65F na przyklad smile

Wszystko możliwe. Ja weszłam z 75DD a wyszłam z 65G wink). I jestem bardzo zadowolona.
                            Mają też sensowne kostiumy kąpielowe. Nareszcie nie muszę kupować dwóch
                            kompletów żeby dobrać dużą górę i mały dół. Kupuje się osobno.
                        • anna.michal Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 15:13
                          weronka77 napisała:

> dobre, może się przejadę jeśli warto.Potrzebuję Push-upów 70 i 75 a;-
                          > )

Takich kilka też się znajdzie. smile Ale nie liczyłabym na to, że uda ci się je
                          kupić. wink smile No chyba, że będziesz się bardzo upierać, bo klient nasz pan. wink smile
                          I nikt siłą nie ubiera w rozmiar 60-65.
                          • weronka77 Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 04.06.08, 23:32
                            dobra poproszę o dokłądne namiary i telefonwink) Da ktoś?
                            • kowaliska Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 05.06.08, 07:24
                              Mówisz - masz. Nawet więcej wink
                              www.intimo4you.com/
                              • weronka77 Kasperski mi nie otworzy;-( 05.06.08, 11:00
                                zatem prosze o wpisanie...
                                • m_oments Re: Kasperski mi nie otworzy;-( 05.06.08, 11:04
                                  Sklep Intimo4you.com
                                  ul. Wysłouchów 3,
                                  30-611 Kraków

Zapraszamy w godz:
                                  pn-pt 11:00-18:00
                                  sobota 11:00-13:30

Kontakt: (pn-pt od 11:00-18:00)
                                  Telefon (012) 353-44-59
                                  sklep@intimo4you.com

• robin81 bylam,zobaczylam,przymierzylam,za mowilam 05.06.08, 15:11
                                z 70D wskoczylam w 65F i to w miekki biustonosz(o czym wczesniej bym
                                w zyciu nie pomyslala!).zapomnialam sie jedynie zapytac jaka to
                                faktyczna rozmiarowka na polskie rozmiary.nie bylo odpowiadajacego
                                mi koloru i musze czekac 3tyg az panie sprowadza.dzieki dziewczyny
                                za super namiar!
                                • weronka77 a jakie tam są ceny? 05.06.08, 16:09
                                  tak mniej więcej od do( max)?
                                  • kowaliska Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 16:24
                                    Zaczyna się od czterdziestu paru złotych, a najdroższy widziałam za 350,-
                                    • weronka77 Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 19:34
                                      To rewelacja! Jadę.Taniej niż w BoS
                                      • anna.michal Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 20:57
                                        BOŚ się chyba wycofuje z Freya - "nietypowych" wink rozmiarów wybór u nich
                                        kiepski. W Intimo nawet jak nie będzie z modelu koloru lub rozmiaru to można
                                        zamówić.
                                        • weronka77 Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 21:56
                                          Ale Chantelle i Lise Charmel mają nadalwink
                                          • anna.michal Re: a jakie tam są ceny? 06.06.08, 22:09
                                            Tylko Chantelle nie ma obwodów poniżej 70 a ceny spore. Ale jak ktoś lubi tę
                                            firmę to jeszcze na Wiślnej, idąc od rynku po prawej stronie jest sklepik - nie
                                            pamiętam dokładnie nazwy ale jakiś outlet gdzie można pytać o ich staniki. (na
                                            wystawie chyba jest manekin z biustonoszem)
                                • anna.michal Re: bylam,zobaczylam,przymierzylam,za mowilam 05.06.08, 16:57
                                  65F to dokładniej 30F brytyjskie lub 65G polskie ( o ile dobrze przeliczyłam
                                  miseczki - w polskiej rozmiarówce nie ma podwójnych literek. ) Teoretycznie. Bo
                                  o ile miseczk D jest na taki sam obwód, to w brytyjskiej idą co cal (czyli
                                  ok.2,5cm) a polskiej co 2cm.
                                  Zapraszam jeszcze na Lobby Małobiuściastych
                                  (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580) i Lobby Biuściastych. (nie mam
                                  zapisanego linku ale z jednego na drugi można przejść bez problemu)
                                  A warto bo jest tam dużo informacji o stanikach i producentach i innych.
                                  Np pojawił się kolejny polski producent Milena, która wypuściła w tym tygodniu
                                  60 i 65 (niestety tylko dwa modele push up i półusztywniany), ale na jesień
                                  zamierza poszerzyć oferte.
                                  Tu ich strona ze sklepem: www.milena-bielizna.pl/shop
    • kumakk do Weronki 06.06.08, 22:38
      jasne, ze taniej niz w BOS i nikt ciemnoty nie wciska. Co Ci szkodzi - podjedz
      kiedys, zapytaj o pania Joanne (i powiedz, ze Cie przysyla Kumak). I zapytaj co
      Ci moze fajnego zaproponowac smile
      I zarezerwuj Sobie z godzinke, bedzie faaajnie smile
      • weronka77 Re: do Weronki 07.06.08, 00:52
        o jak miłowink Z pewnością się wybioręwink Dziękiwink)
    • casual Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 07.06.08, 23:04
      Ale sie ciesze ze tu trafilam! Nie pamietam kiedy ostatni raz mialam
      na sobie cos co zupelnie spelnialo moje oczekiwania! Na pewno sie
      wybiore.
    • jak.ta.lala Re: kto dobrze doradzi odpowiedni biustonosz w kr 16.11.08, 16:50
      a jak na wysłouchów 4 dojechać komunikacja miejską z centrum?
      Albo po prostu jaki autobusy tam jeżdżą?
    • kumakk dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 16.11.08, 18:35
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
      albo tez na siostrzane forum malobiusciastych
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580.
      Skarbnica wiedzy!
      I jeszcze tutaj: stanikomania.pl/
      Znajdziecie tam wszystko co potrzeba, zeby dobrac rozmiar, znalezc odpowiedni
      fason, forumki sa zyczkiwe i na pewno pomoga.
      • xxagaxx Re: dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 16.11.08, 20:48
        z centrum tramwajkiem 6, 24, 34
        autobusem 179, 174, 184, 204
        • robin81 Re: dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie 17.11.08, 21:16
          polecam stronke:
          www.figleaves.com
          ceny srednio polowe nizsze niz w polskich sklepach.plus ze towar
          zwykle dostaje w ciagu tygodnia od zlozenia zamowienia
    • iberka INTIMO 17.11.08, 09:32
      jao,że mieszkam za rogiem wybrałam się do tak polecanego miejsca i
      co??? jedna z pracownik pytala drugiej o wszystko (może jakas
      nowa?); ja określiłam swoje wymagania i czekałam. Chciałam czarny
      dostałam wszystkie różowości i zieloności z czerwienią. No ale nic,
      podobno można zamowić inny kolor. Zatem mierzyłam cierpliwie.
      Zamówiłam wybrany model, cena 275 (!!!) i było to 9 sieprnia. Dziś
      mamy 17 listopad i Pani nie raczyły zadzwonić, napisać...ciiisza.
      więcej na pewno tam nie pójdę.
      A biustonosz świetny kupiłam w Łebie, zupełnie przypadkowo.

Iza
      • kumakk Re: INTIMO 17.11.08, 21:28
        pewnie trafilas na nowa pracownice. Zajrzyj jak bedzie wlascicielka
        • iberka Re: INTIMO 18.11.08, 12:51
          była właścicielka i była ta młoda dziwczyna, zamówienie przyjęła
          właścicielka. Niestety jestem zniesmaczona tym jak mnie
          potraktowano. O nowego klienta dba się tak jak o stałego, trudno.
          Zamawiam w sieci i wszystko jest ok...ale nie w intimosmile

Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka