estocek 10.01.09, 17:36 Szukam dentysty dziecięcego bądź z podejściem do dzieci (dobrym w Myślenicach lub Wieliczce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_75 Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 11.01.09, 11:10 Ja chodze z córką 4,5 lat( właściwie to była pierwszy raz bo wcześniej nie było potrzeby ) do Pani doktor w Wieliczce. Moim zdaniem podejście do dziecka ma rewelacyjne, strasznie się bałam że ucieknie z fotela, a tymczasem bardzo jej się podobało. Moja córeczka Mój synek mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 11.01.09, 17:46 Gabinet-CAŁE I BIAŁE-DR.Dziuba-Osikowicz kurdwanów- polecam polecam polecam-przy okazji jest to prywatny gabinet z umowa NFZ-maja rowniez ortodoncję- krótkie terminy Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 arioso 12.01.09, 18:26 mozesz cos wiecej na temat tego calego i bialego powiedziec?przyjma dwulatke? jak maja umowe z NFZ to trzeba miec jakies skierowanie??? od razu kaza lapisowac prochnice czy lecza? Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: arioso 19.01.09, 09:32 juz pisze- skierowania miec nie musisz-wystarczy legitymacja ubezieczeniowa i pesel dzieka.umawiasz sie na wizyte i wchodzisz do gabinetu dokladnie o umówionej godziiepodaje tel-12/659-92-86 terminy barzo krotkie.Jezeli chodzi o próchnice to nie wiem - moje dzieci nie mialy nigdy próchnicy chodzimy tam i do ortodonty i do stomatologa kontrolni- jednak synowi ostatnio plombowałam szótke byla tycia dziurka- Tam jest tak ze mowisz czego oczekujesz i to dostajesz-nikt ci nie zrobi niczego wbrew twojej woli.nawet jeżeli za to nie placisz. naprawde warto -czysto, miło, schludnie, anie i panowie niesamowicie uprzejmi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 13.01.09, 21:50 misia czy możesz podać nazwisko tej pani? Moja dentystka nagle przestała przyjmować i na gwałt muszę kogoś innego dla płochliwego dziecka znaleźć! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 13.01.09, 11:07 Beata Szydłowska -Klima w Wieliczce, na Lekarce, bardzo kompetentna i ptrzesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 13.01.09, 21:51 Przyjmuje u siebie na Lekarce? Masz jakiś namiar? Pilnie potrzebuję. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 14.01.09, 13:06 tel do p. doktor Szydłowskiej 501 530 655 Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 17.01.09, 22:01 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
230408k Re: Dentysta dzieciecy Myślenice, Wieliczka, Kurd 09.02.09, 11:48 Polecam Pania Joannę szalagę-Makłowicz z Myslenic. ul. Niepodległości 12. tel. 012-272-21-63. Gorąco polecam, super podejście do dzieci - zwłaszcza tych, którzy nie lubią pokazywac swoich ząbków Odpowiedz Link Zgłoś