wandalina 25.01.09, 21:14 Czy ktos nie wie, gdzie mozna kupic jakies ładne (niekoniecznie tradycyjne) obrazki religijne na sciane dla dziecka? Chodzi mi np. o Dobrego Pasterza, czy Święta Rodzine etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: Obrazki religijne 25.01.09, 22:09 w sklepach "religijnych"? Mały Rynek - 2 sklepiki, róg pl. Wolnicy? mniej religijne ale też o tematyce, która Cię interesuje - jakieś takie bardziej malarskie - np. przy Bramie Floriańskiej? może Sukiennice? (takie na ludowo) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.maja5 Re: Obrazki religijne 26.01.09, 13:52 Warto zawsze zajrzeć do księgarni św. Stanisława - na ul. Wiślnej, do księgarni WAMu na Kopernika. Na Grodzkiej są ładne "ikony" - chrześniakowi kupowialiśmy właśnie taki malowany na desce wizerunek Świątej Rodziny. Można też zaglądnąć na Allegro - ja tam kupiłam kilka ładnych obrazów - są i tradycyjne i nie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Obrazki religijne 26.01.09, 14:10 nie wiem z jakiego rejonu jesteś w Prokocimiu, sklep- jubiler Węc- ładne obrazki w srebrze- fajne na prezent, kojarzę takie z Aniołem Stróżem Odpowiedz Link Zgłoś