toja76 20.02.09, 12:59 Czy ktoś wie w której aptece w Krakowie robią lek w tym samym dniu? Bardzo proszę o pomoc to pilna sprawa. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nissanmicra Re: zrobienie maści w tym samym dniu-apteka 20.02.09, 13:33 Wiem,że tak robią na ul. Szczepańskiej, to jest w samym Rynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 np. apteki Ziko 20.02.09, 18:54 Reklamiją się że robią leki w 15 minut. Dwa razy robiłam tam maść i dwa razy Panie mówiły że bedzie na nastepny dzień ( było to wieczorem), ale wystarczyło że pokazałam ulotke reklamową dostępną przy kasie i trwało to 20 minut Odpowiedz Link Zgłoś
mkmarek5 na Grzegórzeckiej- oczna 22.02.09, 21:33 polecam tę aptekę, robią świetnie, szybko i tanio leki oczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkon23 Re: np. apteki Ziko 01.10.15, 06:54 No jak widać na taką obsługe trafiłaś. My w Ziko zawsze staramy się aby klient był zadowolony, więc staramy się zrobić jak najszybciej oraz aby był zadowolony z obsługi Odpowiedz Link Zgłoś