hrabina_murzyna 10.03.09, 19:28 Krakowianki kochane polećcie mi jakiś tani hotel w Krakowie. Szukam w necie, ale same apartamenty mi wyskakują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bsl Re: Krakowianki 10.03.09, 19:30 ja juz nie mieszkająca w Krakowie , ale powiedz czego szukasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Krakowianki 10.03.09, 19:37 www.orbis.pl/pl/krakow/hotele/etap_krakow_bronowice zobacz to Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 19:53 moja droga? A poza tym moze byc pensjonat? Czy hostel? Hosteli tu od groma.... Generalnie wszystkie hotele w miescie sa drogie - moze Ibis czy Novotel przy Kosciuszki nieco tanszy....chociaz watpie Na pewno hotele na Kazimierzu odpadaja, chociaz jest pelno hosteli np placu nowym, bardzo mily hostel - pensjonat www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/kwatery_i_pokoje/2569/ a na dole moje ulubione Kolory z pyszna kawa Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 19:59 No tani, nie 5-gwiadkowy. Dojazd bez znaczenia, bo autem jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 20:00 No hostele też mogą być. Ten Twój podoba mi się, całkiem przytulny Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq Re: Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 20:35 hostel Renesans, Rynek Główny (koło Pasażu Bielaka) nru nie pamiętam, 70 zł za noc od łebka, ze śniadaniem - czysto i fajnie. mają 3 os pokój z osobną łazienką w tej samej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq Re: Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 20:37 oczywiście, śą też dwójki, czwórki itd, ale już łazienki na korytarzu, ten jeden ma własną Odpowiedz Link Zgłoś
madlam Re: Ale co to dla Ciebie tani 10.03.09, 20:46 Jeżeli jedziecie samochodem, to odradzam okolice Rynku ze wzgledu na strefy parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Krakowianki 10.03.09, 20:15 Ja mam namiary na coś takiego od znajomych: www.nafilipa.noce.pl/SR/szczegoly.php?ido=1263&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: Krakowianki 10.03.09, 20:56 Spróbuj Piano Hotel na Kątowej. Blisko centrum, ale poza strefą. Tylko nie pamiętam, jakie oni mieli dokładnie ceny. Poza tym zawsze możecie spróbować np. w Żaczku - po remoncie jest tam podobno całkiem przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Krakowianki 10.03.09, 23:31 Czy Zaczek prowadzi hostel w czasie roku akademickiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: Krakowianki 11.03.09, 00:14 Z tego co pamiętam, to kiedyś robiłam rezerwacje dla kogoś podczas roku akademickiego, więc wydaje mi się, że tak. Ale to dawno było, to może mi się pomyliło. Ale ze strony wynika, że hotel maja prez cały rok. www.polhotels.com/Cracow/Zaczek/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kattra_a Re: Krakowianki 11.03.09, 09:15 A może sprobuj w "Piascie" kolo miasteczka AGH. Kolezanka tam nocuje jak jezdzi na studia i mowi ze jest ok. www.piast.bratniak.krakow.pl/html/index.php?id=1&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: Krakowianki 11.03.09, 14:31 Piast, w porównaniu z Żaczkiem, jest daleko. Z Żaczka na Wawel, Rynek - 20 minut spacerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozedookola Re: Krakowianki 29.05.19, 12:58 Hej, Chyba nie miałaś okazji zapoznać się ze stroną noclegi.pl/krakow. Masz okazję zapoznać się ze stroną, na której jest wiele hoteli i nie tylko. Zapoznaj się z ofertą na ich stronie. Miałem przyjemność korzystania z ich oferty noclegowej i jestem mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś