dorota.so 16.03.09, 10:26 Słyszałam, że w ScanMedzie na Al. Pokoju przyjmuje świetna okulistka dziecięca, niestety nie zapamiętałam nazwiska. Potrzebuję skonsultować 10-cio miesięczne dziecko. Czy ktoś mi może polecić kogoś stamtąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylweno Re: ScanMed - okulistka dziecięca 17.03.09, 11:04 jak z zezem, to dr Pociej Żero www.scanmed.pl/nasilekarze/okulistyka_zez/maria_pociej_zero.php Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: ScanMed - okulistka dziecięca 17.03.09, 14:05 w Scanmed obecnie przyjmuje Bilska (polecam, chodzę z synem od 5 lat) super podejście do dzieci, i Pociej- Żero też fachowiec, byłam raz, jak moja była na urlopie ... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.so Re: ScanMed - okulistka dziecięca 19.03.09, 12:47 Dziękuję, właśnie umówiliśmy się do Dr Bilskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adi1100 Re: ScanMed - okulistka dziecięca -ZeZ 16.04.09, 20:21 Proszę o kontakt ludzi którzy przeszli operację w Krakowie w Scanmedzie moja 5 letnia córeczka w maju ma konsultacje przygotowujące do operacji zeza (20 stopni)i nie wiem jeszcze czy jest to właściwe miejsce od dwóch lat biegamy z córką do poradni zeza nosi okularki i plasterki i nic nie pomogło konsultacje ma u doktor Stręk w Scanmedzie.PROSZĘ O ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: ScanMed - okulistka dziecięca 19.03.09, 17:53 Niestety nie pamiętam nazwiska, ale chodzi mi o panią doktor pracującą w Scanemdzie a zarazem w Prokocimiu. Zdecydowanie przestrzegam i ostrzegam!!!! Po jej przetykaniu kanalików u mojegio syna (6 lat temu, odpłatnie w Prokocimiu) jeszcze długo, długo leczyliśmy się w Witkowicach...... Nie dość że tych kanalików nie przetkała to jeszcze czymś zapaprała... Odpowiedz Link Zgłoś