zuzanna05_pl 23.03.09, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tup-tus1 [...] 23.03.09, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyldak :( 24.03.09, 13:29 Żałosne jesteście Ile można postów usuwać??? Nie umiecie czytać regulaminu???Jak Wy dzieci czegokolwiek uczycie jak same nie umiecie przestrzegać reguł??? A reklama u góry w msc do tego przeznaczonym nie jest taka droga i jest skuteczna. Przestańcie bo jak dla mnie to antyreklame sobie robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
tyldak Re: Akademia Małego Człowieka 23.03.09, 22:58 Żałosne jesteście Ile można postów usuwać??? Nie umiecie czytać regulaminu???Jak Wy dzieci czegokolwiek uczycie jak same nie umiecie przestrzegać reguł??? A reklama u góry w msc do tego przeznaczonym nie jest taka droga i jest skuteczna. Przestańcie bo jak dla mnie to antyreklame sobie robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmda4o Re: Akademia Małego Człowieka 24.03.09, 09:17 Na forum brak uczciwości to i w realu pewnie kiepsko.Już wiem ,że tam nie zajrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
annabik Zanim osadzisz 24.03.09, 13:16 witam Żałosne to wy jesteście upominacie o reklamę innych a wasz tytuł postu to co ???? Zanim osadzisz innych popatrz na siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tyldak Re: Zanim osadzisz 24.03.09, 13:22 Taa... Mój tytuł postu to tylko nieuwaga... a właściwie to nie mój tytuł...bo nie ja założycielką tego wątku byłam. Nie pomyślałam i nie zmieniłam... Odpowiedz Link Zgłoś