Dodaj do ulubionych

Piest z Turowa

06.10.10, 17:30
Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
Obserwuj wątek
    • piest12 Re: Piest z Turowa 02.11.10, 09:02
      real-viola napisała:

> Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja
      > lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam z
      > łożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów s
      > ądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt
      > możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota moż
      > e zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!

Nasza firma istnieje od dwóch lat mamy na swoim koncie ponad 1000 wysyłek do różnych części krajów, z wpisów tu wynikających widzę że opinie te wystawiła jedna osoba podszywająca się pod wieloma nazwami. Powiem krótko wystarczy pójść na najbliższy komisariat policji i spytać się czy jesteśmy notowani w jakikolwiek sposób czy przeciwko nam toczy się jakieś postępowanie jeśli na 1000 wysyłek nawet 3 czy 4 osoby będą niezadowolone to zawsze jest tylko 0,03% wszystkich zamówień. Według opisów tej osoby powinniśmy już dawno być zamknięci, prokuratura nas nawiedzać a nic takiego się nie dzieje. To znaczy że nie ma żadnej kryminalnej sprawy, nie ma oszustów a jest jedynie bardzo niezadowolony klient który chce bardzo zaszkodzić firmie choć mu jakoś za bardzo to niewychodzi
    • alinka1959 Re: Piest z Turowa 10.11.10, 15:29
      real-viola napisała:

> Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja
      > lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam z
      > łożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów s
      > ądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt
      > możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota moż

TAK TA PANI MA RACJĘ JEŚLI TA FIRMA JEST TAKA JAK PODAJE TA PANI PODAJMY JA DO SĄDU...ALE... ZARAZ TYLE CZASU MIJA OD ZAMÓWIEŃ A TU NIC, COŚ TU NIE GRA CZY NA PEWNO ABY TO SĄ PRAWDZIWI KLIENCI CZY TE POSTY ABY MÓWIĄ PRAWDĘ?

NIE WIERZĘ W TE BREDNIE ZNAM TYCH PAŃSTWA ZAOPATRUJĘ SIĘ U NICH OD PRZESZŁO ROKU. Z WŁAŚCICIELAMI MAM BARDZO DOBRY KONTAKT. PRZY STAŁEJ WSPÓŁPRACY DAJĄ BARDZO FAJNE RABATY NA SWOJE CIUSZKI

TOWAR JAKI OD NICH DOSTAJĘ JEST NA BARDZO DOBRYM POZIOMIE

JEŚLI MACIE JAKIEŚ ZAŻALENIE DO TYCH PAŃSTWA TO NAPRAWDĘ SĄD JEST NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM!!!
      ALE COŚ CZUJĘ PO KOŚCIACH ŻE ALBO TO JEST WIELKA ŚCIEMA KONKURENCJI ALBO CI PAŃSTWO NIE MAJĄ ŻADNYCH PODSTAW DO ROSZCZEŃ GDYŻ IM SIĘ W GŁOWIE POPRZEWRACAŁO NA TEMAT JAKOŚCI CIUCHÓW UŻYWANYCH

PARANOJA Z TYMI DWIEMA PANIAMI
    • piest12 Re: Piest z Turowa 12.11.10, 07:15
      real-viola napisała:

JA NAPRAWDĘ NIE UDOWODNIĘ SWOJEJ NIEWINNOŚCI JEDYNE CO MOGĘ ZROBIĆ TO ZAPROSIĆ DO KONTAKTU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAJLEPIEJ ABY PRZYJECHAĆ NA MIEJSCE GDYŻ MY NAPRAWDĘ NIE MAMY NIC DO UKRYCIA. NASZA FIRMA DZIAŁA NA NORMALNYCH ZASADACH PODDAWANA JEST KONTROLOM KTÓRE NIE STWIERDZAJĄ UCHYBIEŃ W PROWADZENIU DZIAŁALNOŚCI. MOŻEMY PRZEDSTAWIĆ ŹRÓDŁO POCHODZENIA ODZIEŻY GDYŻ NA NASZ TOWAR SPORZĄDZANA JEST CAŁA DOKUMENTACJA I WIADOMO NAWET Z JAKICH DZIELNIC I MIAST TA ODZIEŻ POCHODZI. TAKŻE WSZYSTKO JEST ROBIONE LEGALNIE A NAJLEPIEJ PRZYJECHAĆ I SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
    • alinka1959 Re: Piest z Turowa 16.11.10, 08:10
      A ta Pani cały czas swoje przecież nikt nie chce już tego czytać już od dwóch miesięcy pisze Pani cały czas to samo zaraz będzie grudzień a Pani robi wszystko żeby dalej oczerniać tą firmę. O CO PANI W OGÓLE CHODZI !!! Ma Pani jakąś chorobę psychiczną czy co
    • piest12 Re: Piest z Turowa 16.11.10, 17:19
      Wszędzie mogę panią znaleść ale Pani to ma zdrowie wszędzie Pani te głupoty wypisuje możemy dalej się tak bawić mi mojej firmie to nie szkodzi wręcz przeciwnie od kiedy zaczeliśmy ze sobą pisać na forach zainteresowanie moją hurtownią jak i dochody wzrosły. Nie pozostało mi nic innego jak powiedzieć DZIĘKUJE :) TAKIEJ REKLAMY TRZEBA MI BYŁO!!!
      Ludzie dzwonią żeby się dopytać o co chodzi w tym wszystkim, wtedy ich informuję że jest Pani niespełna rozumu, przy czym podaję porządne argumenty
    • asia2100 Re: Piest z Turowa 17.11.10, 08:07
      Jaka wypowiedź jaka odwaga. Przeglądałam fora z ostatnich dwóch miesięcy prócz Pani nie ma nikogo kto by ten temat poruszał. No chyba przez dwa miesiące kogoś by Pani w końcu znalazła skoro taka zła firma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka