jeziu123
24.02.11, 23:33
[URL=http://chomikuj.pl/?page=356227][IMG]http://images.chomikuj.pl/banners/chomik468x60.gif[/IMG][/URL]
Jak zacząć zarabiać?
====================
Najpierw musisz założyć swoje konto w chomikuj.pl. SKORZYSTAJ Z TEGO LINKA:
chomikuj.pl/?page=355300
===============================
Nie czekaj, najlepiej zrób to TERAZ.
Jak już dokonasz czynności rejestracyjnych (zajmuje to około 1minuty), zapisz się do programu partnerskiego. W tym celu musisz się zalogować.
PROGRAMU PARTNERSKIEGO szukaj po lewej stronie swojego konta, pod "drzewem" folderów. Zapisanie się do tego programu nie wymaga podpisywania żadnych umów, czy innych wiążących deklaracji. Zapisanie się nie jest wiążące! Oznacza to, że w każdej chwili możesz z niego zrezygnować nie ponosząc przy tym absolutnie żadnych konsekwencji.
Za co dostanę pieniądze?
=========================
To bardzo ważne pytanie. Aż 30% otrzymasz od osób, które opłacą jakąkolwiek usługę na chomiku przelewem bankowym! 15%, otrzymasz za opłacenie usługi sms'em, natomiast 10% dostaniesz z zarobków innych partnerów, którzy zapisali się do tego samego programu z Twojego polecenia (przez Twój link partnerski). W tym ostatnim przypadku, to Twój pasywny dochód Smile
Kiedy dostanę pieniądze?
========================
Najpierw musisz uzbierać minimum 50zł. Dopiero wtedy będziesz mógł skorzystać z opcji wypłaty. Administratorzy serwisu chomikuj.pl wypłacają pieniądze do 15 dnia każdego miesiąca. Oczywiście nie musisz zgłaszać wypłat co miesiąc. Możesz sobie zbierać np na wakacje lub inne swoje wymarzone rzeczy i wypłacić wówczas, kiedy zebrana kwota będzie dla Ciebie wystarczająco satysfakcjonująca.
Ja ich nie znam - boję się, że mnie naciągną
===============================================
Każdy z nas jak zaczynał, gdzieś w środku borykał się z myślami, a co będzie jak mnie wyrolują i nie wypłacą mi pieniędzy? Kim są i jak będę mógł dojść swoich praw i racji skoro nawet nie mam pojęcia kim są właściciele tego całego chomika?. Nie ma co się martwić. Sam otrzymuję od nich wypłaty od kilku miesięcy i nigdy się nie zawiodłem. Właściciele nie kryją się również przed społecznością internetową, bo niby po co? Podają swoje dane w regulaminie portalu:
----------------------------------------
Firma Team-Solutions Piotr Truszkowski,|
REGON: 141613490 |
ul. Niedzielskiego 2, |
01-875 Warszawa |
----------------------------------------
Chomikuj.pl to tylko nazwa serwisu internetowego, której Pan Piotr jest właścicielem. Firma Team Solutions posiada jeszcze kilka innych portali internetowych jak chociażby podajdalej.pl czy auto-backup.pl
Nie martw się zatem o rzetelność i uczciwość niniejszej firmy. Oni chcą zarabiać jak każdy z nas, a od tego mają właśnie partnerów takich jak ja i być może Ty jeśli się już zapisałeś(aś). Zatem nikt nie będzie pozbawiał się źródła swoich dochodów! Nie mart się zatem na zapas o uczciwość Team Solutions.
Co mi dają na start?
=====================
Właściwie to co potrzebujesz najbardziej, to tylko Twoje chęci Smile Do dyspozycji masz również tak zwany panel administracyjny w którym będziesz mógł generować swoje linki partnerskie, banery reklamowe, oraz sprawdzać stan swojego konta czyli ilośc zarobionych do tej pory pieniędzy. Masz także dostęp do statystyk informujących Cię ile razy kliknięto w banery czy same linki. Dodyspozycji masz także formularz do wysyłania maili jako zaproszenia do chomikowania lub przystąpienia do programu partnerskiego
Na co jeszcze czekasz?
======================
Jeżeli nadal się wahasz, czy przystąpić do programu partnerskiego chomikuj.pl, pokażę Ci zrzuty ekranu z moich początków działania w programie partnerskim chomika:
PO 1-SZYM MIESIĄCU:
img229.imageshack.us/img229/2044/programpartnerskichomik.jpg+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PO 2-GIM MIESIĄCU:
img266.imageshack.us/img266/2044/programpartnerskichomik.jpg++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Czas jaki poświęciłem na zarobienie tych pieniędzy jest po prostu śmieszny bo zaledwie 2 godziny dziennie.
NIE CZEKAJ. SKOPIUJ TEN LINK I ZARABIAJ:
chomikuj.pl/?page=355300