Dodaj do ulubionych

ADSENSEPOWER start jutro Polak adminem

04.07.13, 12:23
Strona będzie generować zyski z reklam oraz będzie/jest partnerem (naprawde mocny gracz na rynku w kwestii reklam) dzięki czemu mamy być zaszczyceni naliczeniami 10-20% w skali dnia. Czym większy ruch na stronie będzie tym więcej będziemy zarabiać
98% zysków będzie dzielone pomiędzy użytkowników, a zaledwie 2% będzie dzielone pomiędzy właścicieli.

Administratorem serwisu jest Polak ( chce zachować anonimowość, lecz po starcie programu się ujawni. chce na razie testować stronę i nie mieć spamu na skrzynce )

Ad-pack będzie kosztować 25$ i generować 35$
Będą nie wielkie prowizje przy wpłacie 4% +1$
Przy wypłacie symboliczny 1%
10% wymuszona re inwestycja!
Procesory:
Payza
STP
w planach PayPal / PM / EGO

Dwa poziomy poleceń
1: 7%
2: 3%
REJESTRACJA OTWORZY SIĘ O 12:00

adsensepower.com/index.php?link=ref&user=Shockwave91
Obserwuj wątek
    • aga_995 Re: ADSENSEPOWER start jutro Polak adminem 04.07.13, 13:29
      Ja polecam pl.20dollars2surf.com/?ref=719964 wystarczy zainstalować baner na swoim komputerze i za każdą wyświetloną na nim reklamę zdobywa się punkty. Można też zdobyć punkty bonusowe klikając w banery. Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca
    • edgars123 Re: ADSENSEPOWER start jutro Polak adminem 05.07.13, 10:21
      Przedstawiam naprawde dobry sposób na zarabianie.Siedzę w domu przed komputerem ok. 2-3 godziny dziennie, pracuję w ten sposób ponad miesiąc i zarobiłem prawie 1000 dolarów USA.Statystyki na stronie pokazują użytkowników których wypłaty to 3000 $, więc warto.Bardzo łatwa sprawa, wystarczą chęci!!!!

Przesyłam LINK przez który proszę wejść i zarejestrować się.
      www.zarabiajpieniadze.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka