mich0505
09.08.13, 12:52
Witam, przybliżę jeżeli tu jesteś, to zapewne szukasz pracy w internecie. Oczywiście praca w sieci nie jest tak wymagająca jak normalna, ani nie pochłania tyle czasu, a efekty jeżeli się przyłożymy mogą być zbliżone. Generalnie strony, które wam przedstawię są banalnie proste w obsłudze i by z nich korzystac nie trzeba mieć jakichś specjalnych zdolności, co najwyzej podstawa angielskiego. Chodzi mniej więcej o klikanie w reklamy. Na początku może się wydawać, że zysk jest znikomy, ale należy pamiętać, że nie musimy wkładać żadnych pieniędzy, czyli nie ma ryzyka utraty kapitału. Należy pamiętać, że bardzo potrzebni są nam poleceni ( z ang. referrals ). Są to osoby , które zarabiają po zarejestrowaniu z naszego linku na stronach. My wtedy pobieramy % z ich zysku. Oni nic nie tracą, a nawet zyskują, gdyż na tych stronach działa system refback, czyli z procentu, który my pobieramy, oni także pobierają potem %. Czyli jeżeli my dostaniemy ok. 20% z ich zysku, oni nastepnie otrzymuja 60% z tych 20%, opłacalne co ?
Przejdźmy do rzeczy. Przedstawię kilka stron z których korzystam i są wypłacalne.
Strony PTC/Buxy
www.probux.com/?r=mich0505 - klikamy w różne strony reklamowe, możemy wykonywac oferty (mini jobs, dobrze płatne zadania), jest tak zwane ' AdGrid ' czyli swego rodzaju puzzle, polegające na tym, że na obrazku klikamy w różne pola, możemy trafić na pole warte np. 10 centów, 5 dolarów itp, a możemy nie trafić wcale, codziennie mamy po 25-30 szans.
www.ptcsolution.com/?ref=mich0505 - działa tak jak poprzednia ( tu na AdGridzie ustrzeliłem juz około 7$ )
www.roclix.com/?r=mich0505 - Takie samo działanie, lecz tutaj zarabiamy wiecej, na klikaniu w strony reklamowe.
www.clixsense.com/?5605798 - działa tak samo, jak pierwsza
nerdbux.com/?ref=mich0505 - mniej więcej to samo, co pierwsza
www.neobux.com/?r=mich0505 - tutaj klikamy w reklamy, aczkolwiek kluczem do zarobku na tej stronie są oferty matomy, jeżeli chcesz wyciągnąć z tej strony do 30$ miesięcznie samemu proszę zapoznać się z tym www.neobuxer.pl/search/label/Strategie%20i%20sztuczki wszystko jest dokładnie opisane
www.ayuwage.com/?reg=129832 - tą stronę gorąco polecam, gdyż dziennie SAMEMU można zarobić nawet 50 centów, generalnie chodzi o wchodzenie na strony, ale dokładne instrukcje podane są na stronie po zarejestrowaniu. Raj dla klikaczy :D
Adf.ly - pieniądze za wejścia w link
adf.ly/?id=4581556 - na tej stronie zarabiamy poprzez skracanie linków, tj. po założeniu konta, skracamy jakiś link, a następnie za każde 1000 wejsc w nasz link dostajemy 1$, tutaj można zarobić naprawdę dużo, wystarczy wypromować swój link ( wszystko zależy od naszej kreatywności ) a potem link sam na siebie zarabia. Można na tym zarobić tak, że skracamy link do jakiegos hacka do gry lub czegoś takiego, a nastepnie odpowiednio go reklamujemy na stronach, pod filmikami na YouTubie, mozna tez samemu nagrac film na YouTube, i link do sciagniecia podac w opisie.
Surf
www.surf.fenka.pl/polecam,mich0505.html - tutaj można zarabiać na wiele sposobów, lecz ja tej strony używam jedynie do tego, zeby była włączona podczas gdy pracuję w internecie. Należy wejsc w zakładkę ' zarabiaj ' > ' surfuj ' i otworzone okno pozostawić otwarte.
Zarabianie na "lajkowaniu"
likemore.pl/index.php?ref=mich0505 - strona polegająca na lajkowaniu Fan Page'y na fejsie, wystarczy 300 pkt by wymienić je na doładowanie o wartości 5 zł, 600 pkt na 10 zł oraz 700 pkt by wymienić na 10 zł przelewem. Punkty zbiera się szybko gdyż są zadania, za które dostajemy duzo punktów.
Na początku poświęcałem na to wszystko ok. 2h dziennie, gdyż nie miałem jeszcze poleconych, ale teraz gdy mam juz wielu ludzi pode mną wystarczy,ze spędzę na tym ok. 15 minut, by nie uznali mnie za nieaktywnego, a resztę robią za mnie poleceni. Jeżeli przyłożysz się nieco do promowania swoich linków, możliwe jest nawet ok. 500 $ miesięcznie :) Oczywiście są to linki polecone, tzn ze gdy założysz konto z tego linku, ja także będę zyskiwał nieduży % od tego co zarobisz. Myślę, że to uczciwy układ, ja pomagam Tobie, Ty pomagasz mi ( no i oczywiscie refback czyli to ze wy zarabiacie pozniej za samą rejestrację z mojego linku).
Podsumowując samemu można zarobić, ale jeżeli uzbierasz pare osób, które będą zarabiać z Twoich linków, Twój zysk może się zwiększyć dwukrotnie, trzykrotnie, a moze nawet czterokrotnie, wszystko zależy od liczby poleconych. Myślę, że to wszystko. W razie pytań proszę pisac na priv, chętnie odpowiem. Powodzenia :)