27.11.13, 09:14
polecam ten program. Kasa za samą rejestrację. Są dwie strony w języku czeskim i niemieckim. Warto spróbować nic nie tracisz.
www.ermail.cz/link/jJJN7amTVAjTXCj7aTVA7JVXCT7XX7jY
www.ermail.de/link/VJNcl2Tc7Tjmm7JCV2eYlNmeTVT2cTXV
Obserwuj wątek
    • seweryn8922w Re: ermail 17.12.15, 14:20
      ermail ściema i oszustwo mam 40zł dobrze że za wczasu postanowiłem poszukać innych opinii o tym programie. Brak możliwości wypłaty 200zł. Czytałem trochę na innych forach i jak macie 190zł to już nie idzie więcej zarobić.
      ściema i tylko oni zarabiają na naszym klikaniu.
      jeśli nie wierzycie że to ściema to taką inne forum znalazłem m-zarabianie.blogspot.com/2013/12/ermail-1-000-549-uzytkownikow-gdzie.html

Ja wam mogę polecić trafic monsun, może nie ma fajnego bonusu startowego 20zł, ale tu idzie zarobić i wypłacić pieniądze na PayPal a potem na konto przelać.
      w ciągu tygodnia uzbierałem te 2 dolary minimalne do wypłaty na wyświetlaniu reklam (strony internetowej) przez 30 sekund dostajesz 1 centa, powiesz co to jeden cent, ale w ciągu minuty masz 2 centy, w ciągu 10 minut 20 centów, a po 100 minutach 2$.
      jedyny minus to te linki nie wyświetlają się cały czas i trzeba czekać na reklamę. a wypłata na PayPal
      w razie pytań i pomocy z rejestracją mail mój seweryn123456@op.pl
      trafficmonsoon.com/?ref=seweryn8922w
    • pietia8479 Re: ermail 19.06.16, 20:27
      Witam.
      Mam na imię Piotr. Od kilku miesięcy inwestuje i zarabiam w programie TrafficMonsoon. Firma ta zajmuje się promocją oraz reklamą internetową. Zyski firmy dzielone są między wszystkimi pracownikami. W bardzo prosty sposób i przy niewielkim wkładzie własnym można uzyskać bardzo fajne dochody. Służę pomocą i radą. Wszelkie pytania proszę wysyłać na e-mail poniżej. Poniżej również znajduje się link do darmowej rejestracji.
      mustang7984@gmail.com
      trafficmonsoon.com/?ref=pietia8479

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka