annaczer 29.04.10, 16:50 Czy macie pomysł na spędzenie majówki?Miałam wyjechać z dziećmi ale zrezygnowaliśmy.Chodzi mi głownie o jednodniowe wycieczki dla 3 i 4 latka?Myślałam o dinozatorlandzie.Może coś innego polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillylive Re: Wycieczki jednodniowe 05.05.10, 20:08 Dino w zatorze polecam i również czekam na propozycje spędzenia 1 dniowej wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: Wycieczki jednodniowe 06.05.10, 08:46 Leśny park niespodzianek w Ustroniu. Mnóstwo zwierząt, część chodzi swobodnie, można karmić z ręki, fajny plac zabaw, do obejścia trasa bajek itd. Bardzo fajne miejsce na całodniową wycieczkę z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: Wycieczki jednodniowe 06.05.10, 08:51 Park miniatur Leśny park WPKiW Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_30 Re: Wycieczki jednodniowe 06.05.10, 14:57 Polecam park miniatur w Inwałdzie, Chorzowskie Zoo lub wesołe miasteczko, zwiedzić można również zamek w Ogrodzieńcu, park w Świerklańcu wiele i ciekawych miejsc jest Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Wycieczki jednodniowe 06.05.10, 22:22 Ukazała się książka Anny Dudzińskiej "Śląskie z dzieckiem na pogodę i niepogodę". Książka jest darmowa, można ja odebrać w punktach informacji turystycznej, niestety nie wiem czy już jest. Zawiera wiele ciekawych propozycji na wycieczki z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Wycieczki jednodniowe 06.05.10, 23:32 Fajna też jest zagroda żubrów w Pszczynie, albo Muzeum Chleba w Radzionkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamig27 Re: Wycieczki jednodniowe 24.05.10, 16:21 Ja ostatnio widziałam reklamę: www.bajkowakraina.info Ale nie byłam jeszcze, więc nie napiszę czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
aroner Re: Wycieczki jednodniowe 25.05.10, 11:33 Ja polecaam zamek w Mosznej zamek w parku można dzieciakom zrobić piknik Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Wycieczki jednodniowe 31.07.10, 09:24 sylwiamig27 napisała: > Ja ostatnio widziałam reklamę: > > www.bajkowakraina.info > > Ale nie byłam jeszcze, więc nie napiszę czy warto. tak, jest bardzo fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mk-1979 parki linowe 06.07.10, 13:02 w większości parków linowych jest trasa dla najmłodszych (3-latek da radę), na pewno jest przy dolnej kolejce na Górze Żar Odpowiedz Link Zgłoś
mk-1979 park żubrów w Pszczynie 06.07.10, 13:03 ogólnie Pszczyna jest bardzo sympatyczna na jednodniowe wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynakce Re: park żubrów w Pszczynie 07.07.10, 17:47 Kolejka na Szyndzielnię i spacerek do schroniska Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Wycieczki jednodniowe 31.07.10, 09:26 Ostatnio byliśmy w Ustroniu, na Równicy masz sankostradę, park linowy (3-latek za mały), karuzele, planetarium, kule sferyczne na wodzie a na Czantorii - wjazd kolejką, park linowy, skolarnia, sankostrada, zjazd na pontonach Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Wycieczki jednodniowe 31.07.10, 09:28 a, jeszcze rękami i nogami polecam Ogród Doświadczeń w Krakowie - można tam spędzić caly dzień robiąc doświadczenia fizyczne, super, super, super! tylko musi być pogoda, bo to pod gołym niebem jest Odpowiedz Link Zgłoś
zonaimaz Re: Wycieczki jednodniowe 13.04.11, 08:48 ja mogę polecić RODEO w żorach dzieciom bardzo się tam podobało, doslownie nie chcialy wyjsc! Zwierzatka, przejazdzka bryczką, zamki dmuchane, mini golf, place zabaw... raj dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
aniakato Re: Wycieczki jednodniowe 12.10.11, 17:24 czy to cos takiego jak explorado w parku chorzowskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakato Re: Wycieczki jednodniowe 12.10.11, 17:24 pytam oczywiscie o ten park w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Wycieczki jednodniowe 15.10.11, 00:39 explorado w chorzowie - fajna inicjatywa ale mnie nie powaliła, cena za wejście na pewno powala Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Wycieczki jednodniowe 18.10.11, 12:31 Pszczynę jak najbardziej polecam!Skansen,żubry,zamek,park.Wisła,Ustroń też ok! Gdzie jeszcze można się wybrać na jesienną jednodniową ciekawą wycieczkę w promieniu 200km od Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś