Dodaj do ulubionych

DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA

09.08.04, 12:43
czy polecacie dobrego pediatrę w dąbrowie??? proszę o namiary, we wrześniu
przychodzi na świat mój synsmile
Obserwuj wątek
    • jodana Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 23.08.04, 13:16
      Mogę polecić Ci naszą Panią Doktor Ewę Urantówkę. Niewiem z której dzielnicy DG
      jesteś. Ona pracuje w przychodni na tzw. Manhatanie, przyjmuje tez w domu. Jest
      świetnym fachowcem, dodatkowo nefrologiem, baaaardzo miła i przekochana dla
      dzieci. Moje córeczka ja uwielbia. Jeśli będziesz zainteresowana, to moge podac
      Ci namiary. Pisz na priv.
      Pozdrawiam i zycze wytrwałości "na finiszu"
    • nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 23.08.04, 18:21
      dziękuję za info. Pisałam do Ciebie na priv, ale wiadomość nie dotarła -
      dostałam zwrotnego maila, że się nie powiodło. Proszę podaj mi swoje namiary -
      pogadamy.
    • jodana Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 24.08.04, 12:53
      Wysłałam do Ciebie wiadomośc na @gazetową, może tak sie uda.
      pozdr.
      • nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 13:20
        Wysłałam maila na podany adres smile
    • k_joanna Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 18:21
      Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Doktor Grażynę Szydłowską. Pracuje w
      szpitalu w Dąbrowie, mieszka i przyjmuje prywatnie w Strzemieszycach. To
      naprawdę doskonały lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Zajmowała się moim
      synem jeszcze w szpitalu po porodzie i czuwa nad jego zdrowiem do dziś. Jest
      spokojnym, opanowanym, bardzo konkretnym lekarzem. Muszę uprzedzić, że nie jest
      to lekarka "cukierkowa" i "przesłodzona", nie "dziubdzia". Mimo to mój syn -
      teraz już 7 - mio letni lubi ją. To jest taki typ człowieka, który nie wpada w
      panikę i nie straszy rodziców z byle powodu. Dla mnie niezmiernie ważne jest
      to, że moje dziecko wzięło pierwszy antybiotyk dopiero w wieku 5-ciu lat.
      Nasza Pani doktor potrafiła go leczyć w inny sposób, podczas gdy przy każdej
      wizycie w przychodni rejonowej lekarz przy byle katarze najpierw pytał na jakie
      antybiotyki dziecko jest uczulone, a potem zapisywał jeden z owych niezawodnych
      specyfików. Dodam jeszcze jedną bardzo istotną rzecz - przy wizytach prywatnych
      cena nie jest wygórowana.
      • nikita0 Re: DOBRY PEDIATRA - DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 18:28
        To się fajnie składa Joanna, bo jestem ze Strzemieszyc smile)) Napisz, czy dr
        szydłwoska przyjeżdża do domku w razie potrzeby? proszę o namiary, nr. tel dom.
        dziekuję!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka