Dodaj do ulubionych

Sklepy dziecięce Chorzów i okolice

10.03.14, 13:29
Witam wszystkie Przyszłe i obecne mamusie smile W związku z tym, że nie dawno dowiedziałam się, że zostanę mamą smile chciałabym Was prosić o pomoc w wyborze sklepu w którym mogłabym zrobić TANIO zakupy dla mojego przyszłego Maluszka. Jestem raczej zwolenniczką małych sklepów smile Pomóżcie smile W wyszukiwarce internetowej pojawia się sklep FASOLKA... Czy ktoś już ma jakąś wiedzę na temat tego sklepu i cen w tym sklepie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agnes2910 Re: Sklepy dziecięce Chorzów i okolice 16.04.14, 14:29
      Witam smile Dziękuję bardzo, Ja jestem zwolenniczką zakupów w sklepach stacjonarnych. Byłam w Fasolce i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Kupiłam kilka rzeczy, mają tam nie drogo a Pani sympatyczna chętnie doradziła. Mimo, że sklep jest małego metrażu dostałam wszystko z mojej listy smile Jutro wybieram się do Smyka... pora zacząć się rozglądać za wozem smile Czy możecie polecić jakieś wózki? W Fasolce Pani polecała wózki Bebetto.... zastanawiam się jeszcze nad Xlanderem....
      • agnes2910 Re: Sklepy dziecięce Chorzów i okolice 05.05.14, 14:14
        Kochani naprawdę nikt nic mi nie doradzi sad ?
        • agusiaer2008 Re: Sklepy dziecięce Chorzów i okolice 22.05.14, 00:24

Ja bylam zadowolona z wózka firmy Tako.
          • 3tatiana77 Re: Sklepy dziecięce Chorzów i okolice 09.06.14, 11:40
            Też się zastanawiałam nad wózkiem z Tako, jednak wybrałam wózek Bebetto smile Kupilam go właśnie w Fasolce bo była promocja na wózki z wystawy dostałam 10% rabatu i jeszcze gratisy, Pani była bardzo miła, szef też dużo doradził. Ale wracając do wózka... Jeżdżę nim pół roku właśnie przeszłam na spacerowkę. Poki co nic się nie dzieje, Mam model Luca fajną ma budkę dużą, która osłania dziecko przed słoneczkiem, wszystkie akcesoria były w zestawie jedynie parasolkę na słońce musiałabym kupić. Jest to polski wózek za fajną cenę. Polecam. Wiem, że wózki firmy Tako też są fajne, Xlandery również. Koleżanka ma jeszcze fajny wózek z firmy Coletto Mateo chyba jak mnie pamięc nie myli, obrotowy 360 stopni. Może obrócić spacerówkę w każdej chwili bez wypinania... i tego jej jedynie zazdroszczę...
            agusiaer2008 napisała:

>
            > Ja bylam zadowolona z wózka firmy Tako.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka