sandra75 Re: Ciucholandy na śląsku? 06.10.04, 10:56 Czy znacie jakieś ciekawe miejsca, gdzie można wygrzebać tanie i ładnie ciuszki dla maluszków? Ponoć niezły ciucholand jest na Korfantego w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
lidqa Re: Ciucholandy na śląsku? 06.10.04, 18:01 jesli poszukujesz ubranek dla chlopca do 74 cm chetnie odsprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: Ciucholandy na śląsku? 06.10.04, 23:24 no..na korfantego jest jeden z najwiekszych...polecam;_))) Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: Ciucholandy na śląsku? 07.10.04, 09:52 W centrum Katowic jest kilka ciucholandów. Ten na Korfantego jest największy,pózniej ponoć fajne sa dwa ciucholandy przy dworcu PKP(bardziej przy dworcu autobusowym),na ulicy Kochanowskiego (w podwórzu)jest taki z ciuchami firmowymi,no i są jeszcze inne które często mijam,ale do nich nie zaglądam.Moja teściowa jest miłośniczką szmateksów i często zdaje mi relacje co ,gdzie i za ile .Myślę,że warto poprostu pochodzić po mieście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikasj Re: Ciucholandy na śląsku? 11.10.04, 15:46 Witam, gdzie dokładniej na Korfantego jest ten ciucholand?? Ja jestem z Bytkowa i super wielki i fajny jest u nas nad pawilonem Plus. pozdr. mama Dominika (ur. 19.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: Ciucholand na Korfantego... 12.10.04, 10:42 jest dokładnie w budynku,w którym przez wiele lat był spółdzielczy dom dziecka.Pod sklepem jest restauracja Mandaryn,a obok pałac ślubów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamasb Re: Ciucholandy na śląsku? 13.10.04, 14:03 Witam, jeśli szukasz ubranek dla dziewczynki na 2-3 lata to zapraszam do mnie. Mam mnóstwo typowo dziewczęcych ciuszków - spodenki dzwony, sukieneczki, bluzeczki itp. głównie amerykańskich firm w cenach od 4 zł w bardzo dobrym stanie. Ale jestem z Gliwic. Życzę miłego dnia kama Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaboryczka Re: do kamasb 16.10.04, 23:02 a masz może fotki spodni i sweterków? pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Re: Ciucholandy na śląsku? 07.11.04, 09:46 anjlepszt cioucholand mieści się przy ulicy Kolejowej 19 w Katowicach.Duży wybór ceny -różne w zależności od dnia tygodnia.Najtaniej we wtorki 8 zł. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś