olunia24 14.06.05, 23:28 czy moze mi któras coś powiedzieć na jego temat? przyjmuje w Mikołowie szukam dobrego ginekologa pozdrawiam,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa-panna Re: dr Robert Kiełbasiński 16.06.05, 15:37 byłam u niego i nie mogę powiedzieć złego słowa na temat tego jak traktuje pacjentkę - siedziałam w gabinecie chyba ze 45 minut mino ogonka w poczekalni, pan dr odpowiedział wyczerpująco na wszystkie moje pytania, zbadał itd. do tego nawet zaczął opowiadac więcej niż pytałam i dowiedziałam się paru ciekawych rzeczy. jedyne w czym mi podpadł to propozycja że zawsze mogę wpaśc po pigułki "po" - dziwne że proponuje to komuś kto ma podejrzenie o zaburzenia hormonalne, ale cóż i tak go w tym celu nie odwiedzę bo nie dopuszczam stosowania takich środków, więc ogólnie jestem zadowolona. Bierze 50 zł. A fotel do badania to ma chyba przedwojenny Możesz jeszcze zobaczyć opinie na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=18090&w=12832305 Odpowiedz Link Zgłoś
olunia24 Re: dr Robert Kiełbasiński 16.06.05, 15:52 czyli rozumiem,ze byłas u niego w ciązy? czy nadal bedziesz do niego chodzić di rozwiązania? czyli mogę iśc bez żadnych obaw? dziękuję ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: dr Robert Kiełbasiński 16.06.05, 16:01 nie nie... w ciąży jeszcze nie jestem. ale znając innych mikołowskich lekarzy i ich podejście do pacjentek - zaliczyłam chyba z 6-7 - jego akurat moge polecić. tylko byłam w szoku że on taki młody i przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
olunia24 Re: dr Robert Kiełbasiński 16.06.05, 16:12 no to nieźle się nastresuję zanim się rozkroczę tak moze byc stary ten fotel ,ja chodziałm do lekarza który mial suuuper gabinet nowoczesny itd ale olewał mnie coraz bardziej jestem już 22 tygodniu ciąży ale nietety musze zmienić lekarza jestem umówiona do dr Kiełbasińskiego na 1.07 ufff mam nadzieję,że jakoś to będzie dziękuje,ze się odezwałaś Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: dr Robert Kiełbasiński 16.06.05, 16:32 proszę Cię bardzo. masz rację, jak lekarz nie spełnia Twoich oczekiwań to go zmień. mnie szczęka opadła jak go zobaczyłam no no no..., ale w końcu powiedziałam sobie że to "tylko" lekarz ))) i jakoś poszło ) w każdym razie - powodzenia i żeby pan dr miał dla Ciebie same dobre wiadomości będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dr Robert Kiełbasiński 17.06.05, 10:07 Ja też z czystym sumieniem mogę polecić, a wręcz namawiać na wizytę u niego. Chyba z racji wieku nie jest znudzony, nie olewa, tylko ma bardzo rzetelne, a przy tym super sympatyczne podejście do pacjentek. PS: tabletki "PO" też mi sam proponował w razie czego, akurat mnei bardzo się to spodobało, wypadki chodza po ludziach ) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia24 Re: dr Robert Kiełbasiński 17.06.05, 10:58 czy Wy dziewczyny mówicie o tych poronnnych tabletkach? Te co Wam lekarz proponuje? Bo troche nie jestem w temacie z tymi "po" dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: dr Robert Kiełbasiński 17.06.05, 12:45 Tak tak, tabletki "po" to te po stosunku. To taka bomba hormonalna mająca na celu wiadomo co... ja akurat bym nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: dr Robert Kiełbasiński 29.06.05, 08:27 Poznałam go w szpitalu w Mikołowie jak leżałam na patologii ciąży - miły, przystojny, młody a do tego dobry lekarz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bini6 Re: dr Robert Kiełbasiński 03.07.05, 13:45 Ja tez nie moge powiedziec na niego nic zlego chodze do niego i jestem bardzo zadowolona pomimo ze mam troche daleko ale nie zamienilabym go na zadnego innego mam do niego ogromne zaufanie a ogolnie nie mam zaufania do lekarzy gdyz jestem osoba niepelnosprawna i wiele lekarzy ze wzgledu na moja chorobe odmowilo mi pomocy i rowniez sie tutaj dopisze i zgodze z tym ze jest bardzo sympatyczny i przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: dr Robert Kiełbasiński 06.07.05, 14:04 Ja też do niego chodzę jestem bardzo zadowolona i ma zawsze czas i chęć pomocy polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwerka Re: dr Robert Kiełbasiński 11.07.05, 21:55 Ja też polecam tego lekarza. jest bardzo sympatyczny, przystojny, opiekuńczy. Nie jestem jego pacjętką,ale w szpitalu po moim porodzie (odbierał tydzień temu) barzo sie o mnie troszczył i wypytywał jak sie czuję. Polecam tego lekarza bardzo Pozdrawiam Ewa Olivierek(13m) i Bartuś (8 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik81 Re: dr Robert Kiełbasiński 18.07.05, 21:30 Właśnie ten lekarz odbierał poród mojej Aluni rok temu, zszył mnie bardzo fajnie, czyt. nie odczuwam żadnego dyskomfortu, bez problemu i bez opłat wciągnął szwy w szpitalu jak do niego zadzwoniłam, bardzo sympatyczny i odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy itp. Jedyne co myślałam, że go zdyskwalifikuje to to, że jak byłam u niego 2 razy to założył mi 2 kartoteki bo nie chciało mu się szukać, poszłam po raz trzeci, patrzę: lepsze wyposażenie gabinetu(aparat usg), szafka na kartoteki. Znalazł moją kartotekę bez problemu, nawet wypytuje o to jak się czuję po tabletkach, czy badam sobie piersi, kiedy była cytologia i że trzebaby juz zrobić. Myślę, że pozostanę jego pacjentką, tym bardziej, że nie trzeba się umawiać kilka tygodni wcześniej na wizytę, tylko przyjść w określone dni jak przyjmuje, lub w awaryjnych przypadkach zadzwonić. Pozdrawiam Kasia z Alą Odpowiedz Link Zgłoś
bini6 Re: dr Robert Kiełbasiński 09.08.05, 09:56 Mam pytanie czy nie wiecie moze kobetki czy pan doktor na dzien dzisiejszy pracuje w szpitalu jesli tak to gdzie Odpowiedz Link Zgłoś