nicole1910 17.10.05, 14:03 poszukuje informacji na temat tej kliniki prosze jezeli cokolwiek wiedzie to prosze napiszcie chodzi o eskulap w bielsku-białej interesuje mnie opieka znieczulenie lewatywa ogolnie to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia43 Re: eskulap 20.10.05, 07:51 Witam w czerwcu tego roku miałam cc i w klinice jest naprawde fajnia bo mam porównanie z szpitalem miejskim personel naprawde wspaniały lekarze tesz lewatywy nierobia do cesarki a czy do zwykłego porodu to niewiem ale hyba tez nierobia.Jesli masz ohote to dostaniesz znieczulenie tylko musisz powiezdziec.Dzieciatko masz przysobie zaraz po porodzie jesli bendziesz hciała odpoczac siostra wezmie maluszka a potem przyniesie ci do karmienia. Jesli masz jakies pytania to hetnie odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
listopad_2005 Re: eskulap 28.10.05, 16:58 Do Marysia43 - tez najprawdopodobniej bedę miała w eskulapie cc, tylko nie ukrywam przeraza mnie ilośc godzin po jakich "wypuszczają" kobiete do domu. W szpitalu miniumum po 4 dobach , a w Eskulapie już po dwóch. Jak sobie dałas rade po wyjściu, bo moje kolezanki po cc w szpitalu mówiły,ze w drugiej dobie to one dopiero próbowały wstawac z łożka i i tak było to dla nich trudne. czy przepisano Ci jakies srodki przeciwbólowe do stosowaniu juz w domu???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicole1910 Re: eskulap 20.10.05, 12:26 ile sie płaci za znieczulenie i ogolnie za pobyt dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
marysia43 Re: eskulap 21.10.05, 08:39 wsumie płaciłam 200 cc miałam ze wskazan medycznych jesli hodzi o cene znieczulenia to najlepiej jak bys zadzwoniła albo pojehała porozmawiac bo tego to niewiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicole1910 Re: eskulap 21.10.05, 12:31 dziekuje za odpowiedzi i prosze o jeszcze jakies informacje bardzo duzo daja mi kazde informacje na temat tej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś