kazulinka 09.01.06, 19:39 Witam mam małe pytanko czy nie wiecie gdzie na śląsku są hurtownie typowo dziecięce, chodzi mi o okolice Sosnowca czyli Katowice , Będzin, Dąbrowa G. Z góry dziękuję za info. POZDRAWIAM KASIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo1976 Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 09.01.06, 23:12 hej, w sosnowcu na wawelu, na ulicy kuźnica 3 , jest hurtownia kobo, maja wózki, ciuszki i inne akcesoria, poza tym jest w bedzinie niedaleko zamku, ale nie wiem jaka to jest ulica, chyba partyzantów,ale tam nie bylam i nie wiem co jest, pozadrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Będzin 15.01.06, 20:00 Na ul. Partyzantów jest tylko sklep z ciuszkami, wózkami i różnymi akcesoriami dla dzieci, wybór jest raczej mały, ale ceny atrakcyjne. Fajny sklep jest na ulicy Małachowskiego - Raj dziecka - duży wybór ciuszków, a tak to nie ma nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
kazulinka Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 10.01.06, 08:37 Kobo dokładnie znam i chciałabym znależc coś większego, w kobo wyboru w ciuszkach,czy wózkach nie mają za dużego, a poza do tego jeszcze te ich ceny-- marże maja dość wysoką szcególnie na ubrankach Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 do kazulinka 10.01.06, 10:49 hmm, to niestety o zadnych innych nie slyszalam a tez bym sie chetnie wybrala bo jestem z sosnowca, a ty na kiedy masz termin, bo ja na maj, pozdarwiam serdecznie Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kazulinka Re: do kazulinka 10.01.06, 12:14 Witam ja też z Sosnowca a termin na 14 marca więc niewiele czasu pozostało zaledwie 2 miesiące, troszkę ubranek już mam a przy tym obskoczyłam całe centrum i wybór po sklepach nie jest za cudowny, a poza to ceny niekóre zawrotne, a przy tym jakość bez rewelki.Podaj nr gg to napisze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: do kazulinka 10.01.06, 13:35 moj numer gg to 4487915, chetnie poklikam z toba ja tez obskoczylam mase sklepow i ogolnie to kapa, nic specjalnego, chociaz oststnio w realu w czeladzi byla promocja i fajne ciuszki pokupowalam z dobrej bawelny, aga Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: do kazulinka 12.01.06, 22:38 Zabrze - jedziecie autostradą lub średnicówką od Katowic. Tam kierujecie się na Teatr obok McDrive i Platana. Za McD skręcacie w prawo i zaraz w lewo. Jedziecie 80 metrów na parking po lewej stronie. Duża willa/kamienica wzdłuż ul.Mikulczyckiej to duużżża hurtownia. Mają masę rzeczy - dodatkowo jeszcze jeden punkt niedaleko z mniejszymi akcesoriami. Ceny można negocjować - bardzo duży wybór wózków. powodzenia i pzdr Ania Bytom Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: do kazulinka 13.01.06, 20:13 sklep "Bociek" zwie się. Wybór owszem, duuuży, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia - chyba, że lubisz jak Cię ktoś lekceważy... Osobiście polecam sklep "Viki" w Zabrzu, naprzeciw Lidla. Wybór równie duży a obsługa na medal-nie ważne czy kupujesz czy tylko oglądasz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 13.01.06, 08:59 jeśli chodzi o zabawki to polecam hurtownię Irex - w Sosnowcu zaraz za McDonaldem (tym niedaleko Mercedesa) niesamowity wybór: od zabawek po złotówce do Fisherprisea są też zabawki dla niemowalków: grzechotki, karuzelki nad łóżeczka, maty na podłogę itp a jeśli chodzi o ciuszki to ja zaopatruję się w "sklepach z odzieżą używaną" za kilka - kilkanaście złotych można kupić mnnóstwo naprawdę dobrej jakości ciuszków czasami nawet z metkami ale wiem że nie każdemu odpowiada taka forma zakupów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 13.01.06, 11:21 ja pojezdziłam po komisach i kupiłam trochę fajnych ubranek i to nowych z metkami całkiem tanio dresiki po ok.7 góra10 zł w sklepie za ubranka tego gatunku musiałabym zapłcić co najmniej 50 zł czasami warto pochodzić i po szukac nowe tez pokupowałam ale czasami nie warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: :-) 13.01.06, 18:22 Ja już też inaczej kupuję. Kiedyś tylko Cubus, 5-10-15, i Allegro. A na Allegro masa handlarzy - nawet lumpeksowych. Więc też zaczęłam biegać po tego typu sklepach - jest ich coraz więcej, towar niejednokrotnie superowy, nie ma grzebaniny w koszach - często wiszą ciuszki uprasowane na wieszaczkach. Koszty dużo-dużo niższe jeśli chodzi o ubiór dziecka (choć znowu troszkę to pseudo- hobby uzależnia). Wózek natomiast na dzień dzisiejszy kupowałabym na ALlegro - chyba, że miałabym za dużo $$ - wówczas superowy-nowy. Decyzja - wiadomo należy do Was. Powodzenia w zakupach Ania Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxx41 Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 14.01.06, 01:30 Napewno NIE polecam hurtowni W Zabrzu pod nazwą Bociek, po wejściu do sklepu obsługa traktuje cie jak intruza, a wiedza obsługujących pań, pozostawia wiele do życzenia. Ceny wózków są o wiele wieksze niż np. na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re:Bociek 16.01.06, 15:36 Tak - w Zabrzu to Bociek - mają dwa punkty. Dołączam się do opinii co do niewiedzy Pań. Jednakże ceny można lub jeszcze do niedawna możnabyło mocno negocjować i wychodziło taniej niż na Allegro. Pracuje bądź pracował tam syn właścicieli - posiada mega wiedzę. Jest dziwny i charakterystyczny - typ flegmatyka z przymkniętymi oczyma. Ale ogólnie jest OK i to z nim negocjuje się ceny. Tam też można pooglądać sporo wózków - są też na 1 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 16.01.06, 12:02 Ja polecam sklep z ciuszkami JUTA na 3-go maja w Sosnowcu . Mają duży wybór ciuszków bawełnianych i po bardzo niskich cenach. A sama szukam sklepu z dużym wyborem wózków. Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 16.01.06, 20:12 Ostatnio odwiedziłam sklep KAJA w S-cu Zagórzu na ul. Braci Mieroszewskich, bardzo duży sklep z wszystkim dla dziecka. Duży wybór ciuszków, wózków, fotelików po atrakcyjnych cenach. Nawet jedzonko mają Kupilismy tam fotelik maxi cosi po cenie niższej niż w sklepach internetowych. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
japompa Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 19.01.06, 23:30 Jeżeli chodzi o ubranka to kupowałam teraz w tesco.Super ciuszki fajne wzory i fasony, super serie do skomplerowania a teraz za grosze bo są wielkie wyprzedaże.Gatunkowo też bardzo dobre a po praniu zachowują formę.Ja polecam.A swoją drogą to wolę tarnogórskie tesco niż bytomskie.niby to samo ale ... jakoś inaczej.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
figa107 Re: Gdzie hurtownie dla dzidzi na Śląsku ??? 03.02.06, 22:14 Witajcie forumowiczki z Sosnowca i okolic, serdecznie pollecam Wam sklep w Sosnowcu na ul. Słonej - 16 - Laurka (już pisałam o nim na forum), slep jest od niedawna, ale mają duzy wybór towaru i w bardzo fajnych cenach np. becik rożek 100% bawełny kupiłam u nich za 6,50 i dostałam ulotkę, z która za każde kolejne zakupy przysługuje upust 5%. Dodatkowo miła obsługa - wybierzcie się tam i powiedzcie czy zgadzacie się ze mną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.ka A ja polecam Kobo w Sosnowcu 12.02.06, 21:20 ul. Kuźnica 3, tu link do strony: www.kobo.sosnowiec.pl/ Jest tu wszystko od smoczka czy kaftanika po wózek i łóżeczka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś