zivona 15.07.06, 09:29 hej Bardzo proszę o pomoc mamy z Katowic! Gdzie jest park Kościuszki? Nie jestem z Katowic, nie wiem gdzie on jest, a chcę się dzisiaj tam wybrać z dziećmi. Słyszałam, że jest ładny i są tam fajne placyki zabaw. Prosze o pomoc dziękuję iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowita771 Re: park Kościuszki w Katowicach 15.07.06, 10:22 plan.naszemiasto.pl/plan_katowice.html to jest ten park, 1 w czerwonym kółku to stary kościół drewniany. łatwo tam dojechać tramwajem, niestety nie wiem, które numery tam jeżdżą, ale możesz sprawdzić na rozkładzie. z centrum Katowic jedzie chyba kilka. autobusy też jeżdżą, ale chyba zatrymują się z drugiej strony parku niż tramwaje (tak kiedys jeździłam, ale mogło sie coś pozmieniać.) jak samochodem, to najlepiej z mapą, zawsze można ludzi popytać, na pewno trafisz. miłej wycieczki, byłam tam dość dawno, ale podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: park Kościuszki w Katowicach 15.07.06, 10:27 guzik, nie ten plan się pokazuje. na tym planie kliknij 3, 4 razy w literkę "w" w wyrazie Brynów, jasnozielona plama pomiędzy trzema ulicami to park Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: park Kościuszki w Katowicach 15.07.06, 12:30 hej dziękuje bardzo za pomoc iwona Marysia i Kubuś forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7835493&a=10027734 Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: park Kościuszki w Katowicach 15.07.06, 16:19 Z centrum katowic mozna dojechać zarówno autobusem jak i tramwajem. Autobusy - wszystkie które jadą na ligotę. Trzeba wysiąść na ul. W.Pola tj. czwarty przystanek od dworca. Tramwaj - nr 6 . (wysiada sie od strony ul.kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: park Kościuszki w Katowicach 16.07.06, 09:17 dzięki dziewczyny za wskazówki My jedziemy samochodem, jedziemy moze dzisiaj, bo cos słaba jestem, katar, ale trzeba zebrać się do kupy A czy wiecie o jakiś tam fajnych placach zabaw? To chyba duży park, z której strony są? pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś