Dodaj do ulubionych

Tychy: szkoła Suzuki, Helen Doron i inne :)

14.11.06, 14:07
mam pytanie odnośnie szkoły suzuki w tychach. od kiedy mozna zapisac dziecko? slyszalam ze dopiero po skonczeniu 4 roku zycia, jednak doszly mnie sluchy, ze chodza tam nawet niespelna dwulatki... Czy ktoś z Was ma doswiadczenia zwiazane z ta szkola?
i jeszcze prosze o rade jesli chodzi o helen doron. kroyko: polecacie? jak jest na zajeciach, jak czuly sie wasze dzieciaki?
pozdrawiam,
paulina
Obserwuj wątek
    • mama_jej Suzuki?? 17.11.06, 19:54
      Nie słyszałam o takiej szkole... Może chodzi o Yamahe??
      • s.poline Re: Suzuki?? 17.11.06, 20:58
        tak chodzi o yamahesmile moj blad . ale chodzi o nauke gry na skrzypcach metoda suzukismile
    • bdra1 Re: Tychy: szkoła Suzuki, Helen Doron i inne :) 17.11.06, 22:54
      suzuki moja kolezanka ma tam syna juz 2 rok a skonczyl dopiero 4 lata, helen
      doron- chodze ja z dziecmi juz kilka lat polecam- wazne zeby trafic na dobrego
      nauczyciela... z podejsciem do dzieci...
    • mama-smyka Re: Tychy: szkoła Suzuki, Helen Doron i inne :) 09.01.07, 17:47
      Mój mały po kilku miesiącach zaczął się nudzić na zajeciach Helen Doron.
      Yamaha to dobry pomysł, choć też zależy od dziecka, czy potrafi bawić się w
      grupie, bo to nie sa luźne zajęcia, tylko zabawa według scenariusza lekcji.
      Sprawdź ceny - np. w Rybniku i Żorach miesięcznie płą=aci się 54zł za Yamahę i
      to tylko te miesięce, w których wiemy, że dziecko będzie chodzić (np. w razie
      wyjazdu czy dłuższej choroby nie trzeba uiszczać opłaty) a w Katowicach co
      miesiąc chcą 100zł bez względu na to, czy chodzisz, czy nie. sad
      Zajęcia wszędzie są identyczne, bo mają ten sam program.
    • ankagaw1 Re: Tychy: szkoła Suzuki, Helen Doron i inne :) 09.01.07, 23:00
      Witam ,moj syn chodzi do przedszkola muzycznego yamaha,z tego co słyszę personel bardzo poleca zajęcia ,u mojego syna jeszcze nie odkryto żadnego talentu muzycznego.
      Pozdrawiam Ania
    • dorotadu Helen Doron 14.01.07, 21:13
      jaka jest cena i ile razy w tyg odbywają się zajęcia
      moja córka ma 4 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka