Dodaj do ulubionych

co zrobić??????

IP: *.* 02.08.02, 15:17
hej,co zrobiłyscie ze swoimi sukniami ślubnymi???Czy znacie może jakiś komis,albo wypożyczalnię gdzie skupują sukienki??? HELP-bo potrzebuje miejsca w szafie i kasy!! Pozdrawiam.Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: KaniurkaP Re: co zrobić?????? IP: *.* 05.08.02, 06:45
      HejWiem, że w Katowicach na Moniuszki jest wypożyczalnia sukien, która skupuje sukienki. Zadzwoń i zapytaj (0-32) 203 33 54 Kaniurka
    • Gość: Ignacy Re: co zrobić?????? IP: *.* 05.08.02, 16:08
      Właśnie dziś byłam na Moniuszki ze swoją sukienką: oto co mogę powiedzieć:właścicielka proponuje najpierw przywiezienie zdjęcia sukienki, mnie powiedziała, że jeśli ma już takową to nie przyjmie, chyba że będzie w innym rozmiarze (ja jestem nietypowa więc zawiozłam ją od razu);to jest komis - więc jak ktoś kupi to kupi, a jak nie to z powrotem;cena jaką można uzyskać 500 - 600zł;pani stwierdziła, że udaje jej się sprzedać ok 80% sukni :).To tyle!! P.S. Jeśli chodzi o czyszczenie to ja czyściłam w Oszołomie obok Tysiąclecia - cena 79.90zł. Ale pani powiedziała, że nie wszystkie suknie przyjmują - musi ją zobaczyć. Pocieszenie - dobrze czyszczą :)pozdrowienia :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka