Dodaj do ulubionych

Szukam MAM z Gliwic

IP: *.* 04.08.02, 20:43
Mam 14 miesięczną córeczkę i 8 letniego syna. Szukam informacji dotyczących ortopedy dla mojej córeczki. Wprawdzie chodzi sama, ale powłóczy nóżką. Dzieki !
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariola4 Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 04.08.02, 22:24
      Cześć!Też jestem z Gliwic. Mam prawie 9-letnią córę i 4-letniego synka. Korzystałam jedynie z ortopedy na ul. Kozielskiej.Mariola
      • Gość: Mariola4 Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 06.08.02, 15:09
        Jestem z Sośnicy, a "byłam" z Zatorza.
        • Gość: Geli Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 06.08.02, 19:50
          Dzięki. Trafiłam na Kozielską do dr. Stefańskiego. Narazie jestem zadowolona. Mam 8-letniego syna i 14-miesięczną córeczkę.
        • Gość: Maszczuha Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 07.08.02, 08:48
          Ja jestem z Alei Majowej i mam 3 miesieczna Krysię :-))PozdrowieniaIwona
    • Gość: skipperka Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 05.08.02, 06:16
      Ja też chodziłam z dziećmi tylko na ul.Kozielską, od niedawna jest to zakład niepubliczny i na wizytę czeka się ok.2 dni...Aha , trzeba miec skierowanie od pediatry.Dziewczyny , a w której części Gliwic mieszkacie?
      • Gość: ewka2002 Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 05.08.02, 13:09
        czesc ja tez jestem z Gliwic i tez chodze jak na razie z ortopedy na kozielskiej :-) mam 8 miesieczna coreczke i mieszkam na obroncow pokoju moze znajdzie sie ktos z okolicy asia i ewa :hello: :hello:
    • Gość: anusiab Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 05.08.02, 21:08
      Od 15 będę mieszkać w Gliwicach-Żernikach i bardzo się z tego cieszę. A jeżeli chodzi o ortopedę, to polecam prywatny gabinet w Zabrzu na Sądowej (przy wylocie Sądowej na De Gaulle"a). Czynny w piątki po południu. Pan doktor jest BARDZO dokładny, wykonuje USG i ma rewelacyjny kontakt z dzieckiem. Niestety nie pamiętam nazwiska. Jeżeli będziesz jeszcze zainteresowana, to sprawdzę. Ja poszłam tam, bo poleciła mi go znajoma pediatra.Pozdrawiam
    • Gość: DanusiaP Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 14.08.02, 21:49
      Cześć! Mój Kubuś ma 7 miesięcy, do ortopedy chodził na Kozielską, ale tylko na kontrole, więc lekarze nie mogli się specjalnie wykazać (chociaż wyglądali na dobrych fachowców- jest ich dwóch). Mieszkam w Łabędach i chętnie umówie się na jakiś wózkowy spacer niekoniecznie w Łabędach, bo tu już wydeptałam wszystkie ścieżki. Pozdrawiam.
      • Gość: skipperka Re: Szukam MAM z Gliwic IP: *.* 15.08.02, 10:22
        Danusiu, a jakimi ścieżkami deptasz po tych Łabędach, bo ja też tu mieszkamwink))Jesli masz ochote napisz do mnie na priva, jestem mamą 2 chłopców: 2 i 4 latka.Chetnie też popiszę z innymi mamami!
    • Gość: magusia Re: Szukam MAM z Gliwic- inne pytanko IP: *.* 17.08.02, 22:18
      Witajcie emamyNiedługo sprowadzę się nastałe do Gliwic . Będziemy zamieszkiwać w kamienicy przy ulicy Gorzołki ( nazwa super!). Proszę o poradę gdzie można spacerować z 9-cio miesięcznym maluchem który już nie chce cały czas siedzieć w wózku. Czy są w Gliwicach miejsca gdzie można się wybrać z kocykiem i puścić raczkującego szkraba na łono natury?
      • Gość: Geli Re: Szukam MAM z Gliwic- inne pytanko IP: *.* 18.08.02, 19:40
        Ulica Gorzołki to stosunkowo niedaleko cemtrum-czyli głównej-Zwycięstwa.To także niedaleko parku Chopina z Palmiarnią.Ja mieszkam w dzielnicy Gliwic-Sośnicy,ale myślę że polubisz to miasto.
        • Gość: mamaNikoluni Re: Szukam MAM z Gliwic- do GELI IP: *.* 19.08.02, 21:48
          Witamsmile)A gdzie mieszkasz dokładnie w Sośnicy bo znam te okolice ?Jeśli chcesz pisz na priv lub odezwij się na gadu-gadu5011387. Czekam i pozdrawiam Wiola
          • Gość: Geli Re: Szukam MAM z Gliwic- do GELI IP: *.* 20.08.02, 19:44
            Hej.Twoja NIKOLUNIA to duża dziewczynka?Ja mam 8 letniego Piotrka i 14-miesięczną Alę.Mieszkam niedaleko osiedla Michała.Zgłoszę się na GG.Pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka